pribera sa podla vas s cestovin a este ked ich jete ja vecer..ja mam taku dilemu .. bo j e lahke urobit is isch na veceru ..ked som velmi hladna ale som ich dnes urobila tolko ze som ich nevladala zoas no jedli oci nie zaludok ... tak neviem a spolu
hm pribera sa z mukovych. ale neviem ako a volaju tie,co sa z nich nepribera.. ale podla mna raz za cas, aj ked si ich das. tak to nepriberes.. zasadne to nezrat cely den a nic sa nestane
noo tka ti poviem ja jem cestoviny tamker každý večer bo obed,takmer každý deň by som mohla povedať,mamu chytajú nervy,najmä keď vyváram večer a tiež ich jem zo smotanou + aj syr a šunka to najčastejšie a neviem či sa priberá ,ale myslím že je to vždy to menšie zlo ako také hranolky a pod dobrú chuť,len tak ďalej
Z obsahového hľadiska majú špagety veľký obsah sacharidov !!! Sacharidy obsiahnuté v špagetách - presnejšie v potravinách ktoré sa vyrábajú z obilnín a z múky sa nazývajú zložité sacharidy ... nachádzajú sa aj v zemiakoch , ryži a výrobkoch z nej a v strukovinách !!! Sacharidy sú vlastne cukry ale v inej forme - tie v špagetách ani nechutia sladko -> sú vo forme škrobu ... mno a proste čím viacej dostaneš sacharidov do tela a nespáliš ich oni sa začnú meniť na tuky a teda sa z nich priberá !!! Mno ale tak tam hrá v tomto ešte ďalšie veci svoju úlohu ... KONEČNÝ VERDIKT znie : Z obsahového hľadiska je veľmi pravdepodobné že sa zo špagiet a z cestovín ako takých priberá - pokiaľ to nieje spálené ( tie " cukry " ) ... a predpokladám že pred spaním si nechodíš zabehať pol kiláku !!!
a k tomu priberaniu..je to u kazdeho ine..niekto vypije pohar vody a uz mu to vaha ukaze a niekto zje pol slona a nic..takze asi nato by si sa mala pozriet..ak si z tych, co nepriberaju po comkolvek, tak kludne basti cestoviny aj o polnoci
podľa mňa sa z nich nepriberá...a súhlasím s perníkom, pretože sa nimi budem ešte dlho živiť, lebo je to aj talianske jedlo, a milujem talianske kombinácie jedál...a proste dajú sa spraviť na toľko spôsobov, že vám može byť jedno či sa z nich priberá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Milujem to
a k tomu priberaniu..je to u kazdeho ine..niekto vypije pohar vody a uz mu to vaha ukaze a niekto zje pol slona a nic..takze asi nato by si sa mala pozriet..ak si z tych, co nepriberaju po comkolvek, tak kludne basti cestoviny aj o polnoci