nejaká kombinácia prvých dvoch, nech neni úplne jak na ples v opere keby šiel ale zase kombinácia slušných košieľ s riflami je smrrrrť.
prípadne normálne rifle+jednofarebné tričko+sveter/košeľa :ehm: k tomu si obuje all black vansy zaspieva mi a zahrá na gitare a už som u neho nasťahovaná
bud sportovo-elegantne bezne medzi ludi a elegantne do "vyssej" spolocnosti
(na zimu sa mi pacia svetriky a dlhsie kabaty, neznasam zimne obrovske bundy)
alebo rockerskejsie (pozor, nie metlacke dlhe XXL tricka s hnusnymi logami a kapsace)
(moja oblubena fotka uz minimalne 5 rokov
take ze teplaky, jbmnt mikiny, siroke nohavice, hnusne obrovske sportove tenisky inam ako do posilky, to neprichadza do uvahy
Pekne kvalitne oxfordky, uzsie nohavice-nie rifle, taky nejaky semisovy efekt ci co sa mi paci, pokojne aj farebne. Dobre padnuce tricko (nieze moze pasovat melony pod pazuchou) alebo kosela, vesta/sako
a nemám rada chlapcov, ktorí sa na internetových fórach tvária, ako nosievajú košele, a pritom v súkromí si ich oblečú tak raz ročne
(však @sumivybanan ? )
Najlepsie metlacke vytahane XXL tricko, s nemetalistom by som nechodila, ako kamarati su fajn, ale ako partner by sa ku mne nehodil, vzhladom na to, ze metal tvori jednu z mojich najoblubenejsich zalub a volnocasovych aktivit
Tmavé nohavice ( nie zúžené) , čierna košeľa, sako alebo koženka. Hnusia sa mi hlúpe logá a nápisy na tričkách, neón, šiltovky , XXL oblečenie , farebné botasky a celkovo príliš veľa farieb
Modré a biele košele, s dlhými rukávmi (za krátke by som zabíjala) i pásikavé, i čierne môžu byť, bársjaké. Proste som košeľový typ a plus saķá, vesty, kravaty a tak.
Ak nie je košeľa formálna moc, tak pod bledomodrú košelu dať sivé alebo biele tričko je pre mňa úplne vražedná kombinácia. A ešte keď bude mať sivé sako alebo motorkársku bundu... :3 A džíny a conversky :3 A paličku a v ruke vicodin, no ideálny chlap proste
Tričká mi je jedno, čisto biele mám radšej. Nohavice mi stačí keď nemajú rozkrok do polovice lýtok. Ale ľúbim čierne obtiahnuté rifle
Som zástanca toho, že chlap je najkrajší nahý, čiže vlastne všetko čo tu píšem, tu píšem zbytočne
čiže žiadne károvaní kratase s károvanou košeľou a ženské botasky, alebo pseudošportové 2008 tričko a prekombinované rifle, ani žiadne prehnane obtiahnuté nohavice a airmaxy alebo iné kokotné botasky čo k ničomu neidú
vlastne, už viem, číňany alebo pohodlné botasky, rifle, normálne tričko sediacej veľkosti bez neónových a športových aplikácií a sveter - akože na normálny deň nešpeciálny ofkors.
košele sú super, len nech nevyzerajú ako po starom otcovi a úplne milujem čierne rifle a kožené bundy aaa klobúky ale v podstate mi na tom až tak nezáleží, pokiaľ nemá na sebe niečo úplne mimo (napr. nohavice zo zadkom až pri kolenách a pod. :ble: )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A vlastne aj sako/kosela ale prosto nech to neposobi ako celok tak prehnane elegantne a uhladene
Chapes ma birc?
Alebo kabaty. Kabaty a klobuky!
V podstate to iste co sa mi paci na zenach
ale zakladetl témy si asi predstavil človeka vo flanelovej košeli, v rozrtrhanych džinsoch so skate teniskami...
prípadne normálne rifle+jednofarebné tričko+sveter/košeľa :ehm: k tomu si obuje all black vansy zaspieva mi a zahrá na gitare a už som u neho nasťahovaná
(na zimu sa mi pacia svetriky a dlhsie kabaty, neznasam zimne obrovske bundy)
alebo rockerskejsie (pozor, nie metlacke dlhe XXL tricka s hnusnymi logami a kapsace)
(moja oblubena fotka uz minimalne 5 rokov
take ze teplaky, jbmnt mikiny, siroke nohavice, hnusne obrovske sportove tenisky inam ako do posilky, to neprichadza do uvahy
chlap v neonoch - grcam. hnusne cervene kratase, zelene tenisky, ugh.
Buď maďarskí alebo z Raslavíc ale najviac z Myjavy!
Mala by som sa dať liečiť.
Prezijem aj nechlebovite tenisky a ine obmeny
stačilo by možno aj bez nej..
... je fajn vidieť na ňom, že sa v tom cíti pohodlne a svojsky.
Jak, ten moj!
a nemám rada chlapcov, ktorí sa na internetových fórach tvária, ako nosievajú košele, a pritom v súkromí si ich oblečú tak raz ročne
(však @sumivybanan ? )
Ak nie je košeľa formálna moc, tak pod bledomodrú košelu dať sivé alebo biele tričko je pre mňa úplne vražedná kombinácia. A ešte keď bude mať sivé sako alebo motorkársku bundu... :3 A džíny a conversky :3 A paličku a v ruke vicodin, no ideálny chlap proste
Tričká mi je jedno, čisto biele mám radšej. Nohavice mi stačí keď nemajú rozkrok do polovice lýtok. Ale ľúbim čierne obtiahnuté rifle
Som zástanca toho, že chlap je najkrajší nahý, čiže vlastne všetko čo tu píšem, tu píšem zbytočne
mala som spoluziaka, pekny chalpec, pekne sa obliekal, košela, svetrik, podkasane rukavy, fajne predlaktia dobre nohavice.
a do toho zajebal tmavozelene halovky.
a bolo po kuzle.
ale hocičo len nech nevyzerá jak kokot
čiže žiadne károvaní kratase s károvanou košeľou a ženské botasky, alebo pseudošportové 2008 tričko a prekombinované rifle, ani žiadne prehnane obtiahnuté nohavice a airmaxy alebo iné kokotné botasky čo k ničomu neidú
vlastne, už viem, číňany alebo pohodlné botasky, rifle, normálne tričko sediacej veľkosti bez neónových a športových aplikácií a sveter - akože na normálny deň nešpeciálny ofkors.