Ahojte ľudia pls napište niekto niečo o laboratórne vyšetrovacie metódy v zdravotníctve v Trnave ako to tam funguje ?
a nejake primacie konanie ? Bo študujem na gympli a bavi ma celkom chemia a biologia Ešte som len v 2 ročniku takže času mam ešte dosť ale neviem čo dalej po gympli a ak nepojdem na vyšku tak neviem ...
spolužiačky bývalé tam chodia...prijímačky tam myslím neboli...a ak hej tak z biochémie...no ale bude to pre teba zložitejšie keď o labákoch nič nevieš....
Ved to ved to a na gympli do mňa hustia len teoriu a malo kedy robime nejaku tu prax vlastne nikdy lebo desi v tej Trnave je aj fyzioterapia alebo v Trenčine neviem rozmyšľam nad zdravostnictvom ale to mam ešte času
@cmelo4772 no tú prax...a teória...vieš niečo o mikre a heme a tak?...no fyzioterapia...tam sú skôr sestričky....do zdravotnícta sa nehrň ak nemáš takú školu....strašne je to preplnené teraz...či laborantov alebo tak...máš lepšie možnosti...
@flegma1triedy No problem je v tom že ja ešte nesiom až tak rozdhodnuty ale bavi ma chemia a biologia a viac ta chemia rozmyšal som že nečo s chemyckym priemyslom ale zase tam sa vyskytuje matika a tu zvladam na 3 ale moc ma nebavi teda No ved to fyzioterapia to tam same ženy sú No ti poviem ten gympel to je nahovno som mal isť na nejaku fajnu odbornu a potom si isť dalej a nie takto ani neivem jake vyhody ma ten gympel že som všeobecne zamerany ale podľa mňa to znamena že nič neviem poriadne
@cmelo4772 tam ani moc chémie nemáš...no ako je tam..ale nič moc..skôr mikra hema histola a klb....a z toho neviem či niečo vieš...choď na právo ale do zdravotníctva sa ti neoplatí keď tak medina...
@flegma1triedy Uvim čo a jako ale pravo čosi nikdy dejak to nema žiadnu logiku nič proste basničky ktore sa treba nabifliť a to ja neviem a prečo nie do zdravotnictva ? No mi howor ale ja a medicina ani nič to by som vysoko rubal neže by ma tam neprijali ale ani by som to nezvladol to je veľa Rodičia mi howoria že učiteľ alebo potom nečo s matikou ale ja neviem Bavi ma pomahať ľudom komunikovať s nimi
@cmelo4772 lebo zdravotníctvo je už preplnené moc...to sa ti proste neoplatí...neviem skôr skús nejakú sociálnu školu alebo aj to učiteľstvo....hocičo...len treba hľadať
@kohutikjarabi Ved to ešte mam času Ale rozmyšľam aspoň tak približne čo a jako No too jj to učiteľtvo neni zle len ja by som nemal nervy asi na to ja skor preferujem kľud a tak a to zdravotnictvo to jj už je ho dosť veľa ale tak čo by ste mi poradili ešte s tou chemiou a biologiou ?
inač ja tiež študujem na TU, ale verejne zdravotnictvo. a tiež mam za sebou gympel na medicinu som sa nedostala (k prijatiu mi chybali 4 body - nechci to zažiť )
Potom je tu ešte farmacia. to je ešte vačši biznis
Ďalšia možnosť: dentalna hygiena (v Prešove a tušim aj Martine)
A ešte jedna rada: vždy si čekni, ako je na tom fakulta ohladom akreditacii. podla mňa sa toho ešte vela zomelie, kym sa dostaneš k zelenemu stolu a rozdavaniu prihlašok
A ak by si sa nudil, ešte si kukni vyšky v Čechach tam je ovela vačši vyber, napr. taka molekulova genetika na Masaryčke v Brne. tam je biola a chemia alfou a omegou
@kohutikjarabi No to teda 4 body ? mi ma asi šľahlo V Trnave ? Verejne zdravotnictvo ? a čo ten obor obsahuje ? a jako sa ti tam pači ? a s čoho si maturovala ? jj tie akreditacie jj čechy len či mi to aj rodičia zafinanuju nechcem ich nejako zaťažovať Ja som len druhach ale rozmyšľam nečo na tej Tvrnave uvdiim to ešte čas
Ja som 3. na TU v odbore LVM a horsiu skolu som este nevidela. Tiez mam za sebou gympel, ale TU je hruza, bieda, des, to mi ver. Nemaju skripta, nemaju priestory na vyuku, nemaju labaky ani vlastne internaty. LVM su cele postavene na labakoch, a ked ich skola nema, kde sa to maju studenti akoze naucit? Vyucba sa casto prekryva s rozvrhom inych rocnikov alebo externistami alebo je zrusena a clovek len caka, kedy do tej skoly konecne pojde! Predmety ako v inych zdravotnickych odboroch: biologia, analyticka chemia, biochemia, anatomia a patoanat, fyziologia a patofyzio, neskor aj hematologia, toxikologia, genetika, imunologia a kopec uplne zbytocnych predmetov. Prijimacky sme nerobili, teraz ma caka bakalarka a statnice, dufam, ze uspesne a konecne padam odtial!!! Neodporucam tuto skolu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Potom je tu ešte farmacia. to je ešte vačši biznis
Ďalšia možnosť: dentalna hygiena (v Prešove a tušim aj Martine)
A ešte jedna rada: vždy si čekni, ako je na tom fakulta ohladom akreditacii. podla mňa sa toho ešte vela zomelie, kym sa dostaneš k zelenemu stolu a rozdavaniu prihlašok
A ak by si sa nudil, ešte si kukni vyšky v Čechach tam je ovela vačši vyber, napr. taka molekulova genetika na Masaryčke v Brne. tam je biola a chemia alfou a omegou