Ahojte, mám nasledujúci problém: chodím na VS popri práci
takže vacsina môjho casu na učenie sa vzťahuje na vecere, noci a vikendy. Avšak na ponocovanie vacsinou po práci už nemám sil. Doteraz som pila veľa čierneho caju a kávy, ale asi si na to moje telo navykla, lebo už nezaberajú. Energy nápoje tiež nefunguj
podla mna vsetko s mierou..cize ja som v rovnakej situacii ako ty, studujem na vyske popri materskej a snazim sa jednoducho prechadzat... nemusis mat vzdy Acka...
takto som fungovala tri roky počas vysokej, plus v kombinácii s krutými celonočnými žúrmi. dopadlo to tak, že som od vyčerpania grcala jak besný koník, mávala som silné "poflámové depresie" a imunitu mám úplne v riti.
už vyše roka som vonku zo školy a nedokážem si ešte stále vytvoriť normálny spací režim, buď spím ako zabitá aj 15 hodín vkuse alebo sa aj dva mesiace bez tabletky nevyspím. a znie to zle, ale pomohlo mi na to odísť zo školy.
Casanovka: A pracuješ na plný uväzok alebo part-time, príp. brigádnicky?
Mne pomáha dosť Guarana a Maté (čaje), ale pokiaľ je tvoje telo unavené, tak ti nič nepomôže, iba sa poriadne vyspať a nabrať síl. Dokonca je vedecky dokázané, že ak je človek nevyspatý, zle sa koncentruje, pociťuje zmeny nálad, častokrát dosahuje horšie výsledky. Radšej sa vyspať a venovať učeniu kratší čas, za ktorý sa naučíš podstatne rýchlejšie a viac, než bdieť po nociach a priehľadne pozerať do skrípt celé hodiny a dosiahneš slabé výsledky.
skús tú guaranu a ak môžem poradiť tak si normálne sprav rozrh čo kedy budeš robiť, lebo to poznám, že po práci je milion iných vecí lepších ako kukať do skrípt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a tiez odporucam guaranu, jednu rano a druhu okolo obeda..
už vyše roka som vonku zo školy a nedokážem si ešte stále vytvoriť normálny spací režim, buď spím ako zabitá aj 15 hodín vkuse alebo sa aj dva mesiace bez tabletky nevyspím. a znie to zle, ale pomohlo mi na to odísť zo školy.
Mne pomáha dosť Guarana a Maté (čaje), ale pokiaľ je tvoje telo unavené, tak ti nič nepomôže, iba sa poriadne vyspať a nabrať síl. Dokonca je vedecky dokázané, že ak je človek nevyspatý, zle sa koncentruje, pociťuje zmeny nálad, častokrát dosahuje horšie výsledky. Radšej sa vyspať a venovať učeniu kratší čas, za ktorý sa naučíš podstatne rýchlejšie a viac, než bdieť po nociach a priehľadne pozerať do skrípt celé hodiny a dosiahneš slabé výsledky.