Ahojte, mám problém ( noo, nie je to problém, ale mne to prekáža)
Mám asi veľa pigmentu alebo čo ..., zatiaľ čo moje kamošky sa sťažujú, že ich nie a nie opáliť, ja sa slnku vyhýbam, ako to len najviac ide a aj tak ma opáli, stačí pol hodinka na slnku a som celá hnedá , teda ruky hlavne, nohy mi chvlabohu neopáli,
Dievča.. ja som totále bledokožá, nepoznám nikoho bledšieho ako ja. Na slnku sa rýchlo spálim do červena a slovo pigment asi moja koža nepozná.. Ty chceš byť takáto ?? Si asi aj jediná a posledná. Buď rada taká aká si !
poznam preto vychadzam v lete von az na vecer. cez den si pekne hoviem v chladku v izbe ,nie je mi ani ukrutne teplo a vecer idem popripade von. Staci, ze raz idem zo skoly a uz mam tmavsie ruky a vystrih co nevyzera bohvie ako
nepatrím medzi najbledších ľudí..tiež sa opálim aj na prechádzke so psom,ale nie som ani tak veľmi hnedá.. mám dve kamošky,ktorým stačí jeden deň na slnku a vyzerajú ako po dvojtýždňovej dovolenke pri mori. Jedna to má v génoch ( štvrtinová Bulharka ) a druhá má proste taký pigment. Tá druhá si z toho tiež robila ťažkú hlavu,ale teraz je to jej prednosť. Pôsobí veľmi exoticky aj v zime.
aj ja som vždy túžila po bledej pokožke, ale som skôr snedá.. na fotke to vyrieši úprava a v reály som sa stým zmierila.. maj sa rada taká aká si, nemám rada večne nespokojných ľudí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Buď sa začni brať takú aká si alebo si vyjeb oko a nasaď si tam gaštan.
Ja som tiež tmavý a nechytám kvôli tomu hysterické záchvaty
» www.birdz.sk/forum/existuju-...
hlavne to neprezen
Biela koža vôbec nie je pekná, len sa opaľuj
S tym nic nenarobis , vyhybaj sa slnku.
Tiez mi to vadilo, ale ked si predstavim, kolko vyhadzuju ine baby za solarko, opalovacie kremy a riskuju rakovinu len aby vyzerali tak ako ty/my...
žiadne bielacie blbosti z teba logicky nespravia bleduľu, ale tak natieraj sa 50+ a máš po "probléme"
Bledšie/tmavšie, ak nejde o extrém, je príliš čo sa týka estetiky príliš subjektívna vec na to, aby sa tým človek hlbšie zaoberal ...