Ahojte, moj priatel sa somnou odmieta rozpravat o dolezitych veciach
. Ked mu chcem nieco vazne povedat, tak mi povie cimusim riesit take k*k*tiny....neviem ako dalej, sme spolu uz 4 roky, ale on sa somnou bavi len o blbostiach. Ani o sex uz nema zaujem vzdy ho musim vyprovokovat....milujem ta mi povie len pri sexe a bozka
ste spolu dlho, má ťa prečítanú a nemieni sa s tebou baviť o ničom dôležitom lebo máš podľa neho jeblé názory a nedá sa s tebou o nich viesť dialóg lebo si klavíruješ stále svoje. jebačka ešte vpoho, šak vypustiť sa treba.ale inak to je všetko skôr o rutine ako o vášni. čo myslíš, aké by to bolo po svadbe..lepšie..? si sama odpovedz.
takze, viacery si myslite ze sa s nim bavim o blbostiach.....pred par dnami som mu povedala, ze mi meskaju....a on na to ze pozri ako co vsetko dokazem s JCB-ckom........ked som mu to zopakovala povedal mi ci to musim riesit teraz
@smutna222 bez komunikacie ziaden vztah nevydrzi! ta je podla mna vo vztahu najdolezitejsia...u vas evidentne chyba a z toho sa potom nabaluju dalsie problemy - to, ze si nestastna, ze ti to vadi, co ti vadi, ze nefunguje sex...keby ste si to dokazali povedat, tak tieto problemy nemate......len komunikovat musia chciet obaja...inak to fungovat nebude!
Podľa mňa by si ho mala donútiť aby ti povedal prečo je taký Vôbec to nemusí znamenať že mu si ľahostajná. Niektorí ľudia sú proste takí že horšie prejavujú city a sú v tých veciach dosť utiahnutí. Môže za tým byť nejaká trauma.
mam tak trošičku pocit z toho čo píšeš že ťa minimalne už nelubi a este plus ak nema uz chut na sex moze mat milenku... akoze prosim ta povedz mi, o com je vas vztah?
nevenuje sa ti, netrapia ho problemy ktore trapia teba, nema zaujem o sex. este co?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
cas udelat papa
si si ista, ze nehras the sims ?
Súhlas. Presne to som robil ženskej a presne mi bola na to čo spomína chalan v trojke
nie je otvorený vo vzťahu a to nie je dobré .......filip
a kto vie, co je pre teba vlastne dolezite....
ale potom som si prečítal @5 a WTF?! a máš 18?!
Koľko rokov má junák?
nevenuje sa ti, netrapia ho problemy ktore trapia teba, nema zaujem o sex. este co?