tak akoze ako suvisi vaha s postavou?? ved napriklad u sportovkyn je to uplne ine s vahou... tak jasne ze kebyze som chlap tak asi nechodim s 150 kg zenou ale su aj dôlezitejsie veci ako vaha. A zase tiez poznam kopu bab, ktore niesu zrovna chude a pritom su velmi pekne. To akoze podla tohto by si potom chlapi vyberali frajerky takto- ak mas viac nez 60 kilo, tak s tebou nechodim??
tak o narobis, niektore typy postav pritahuju viac a ine menej..
ja som zacala cvicit aby som schudla / aby sa mi aspon spevnilo brucho.. je lahke fnukat o vahe ale nic s nou nerobit, preto ak si nespokojna tak zacni so sebou nieco robit a ak nie tak sa nestazuj pokial aspon neskusis.. viem, je to nefer ze sme to tak dostali od prirody, ale co narobis..
aj mne zalezi na postave u chlapa, nechcela by som nikoho tucneho urcite..
@summergirl11 no cim menej vazis, tym tacsie to pojde mas 2 moznosti, chudnut dalej a snazit sa alebo si najst ineho.. netusim aku mas teraz postavu, rozumies, mozno je az priliz narocny.. mozno nestoji za to..
Dodá ti to sebavedomie , pridá na kráse a budeš mať menšie riziko vzniku srdcovo- cievnych ochorení (ale v staršom veku sa ti vyplatí aj posledná výhoda )
ked ta chlap lubi a zacal s tebou vztah tak ta chce taku aka si. pravda, ak to nema nejake zdravotne rizika. vtedy si myslim, ze jeho obava je namieste. no inak nie.
a pokial chudnes kvoli tomu, aby ta chcel (ze este nie ste spolu). tak nevadi, ze mu to nestaci. 11kg je super cislo a urcite sa to aj odrazilo na vyzore. teda, pokial schudnes tolko kolko sama chces a budes so sebou spokojna, netreba ti toho chlapa (vecne nespokojneho) a velmi lahko si najdes aj niekoho ineho a pravdepodobne lepsieho. lebo prvy dojem je velmi vela.
@silwesa ked so mnou zacal tak som mala o 11 kil viac a bola som o dost tucnejsia ako teraz, asi chce mat zo mna modelku ale ja sa takto citim dobre a ked mu poviem ze sak najdi si krajsiu a chudsiu tak je ticho a tvari sa previnilo...
@summergirl11 nájdi si aj ty krajšieho a chudšieho...tyve chlapa, ktorý by do mňa hustil takéto intergalaktické kokotiny by som vyrazila aj so zárubňou (a to som chudá)
a ak chceš chudnúť, tak len kvôly sebe. hlavné je aby si ty bola spokojná, a nie sa prispôsobovať...tiež som mala spolužiačku na gymply, ktorá bola úplne down z toho ako jej chlap dennodenne vyhadzoval na oči že je samý špek a mala by schudnúť , ona len revala preto a ked' sme jej radili aby sa naňho ludovo povedané vypískala tak začla s historkami ako ju on miluje a nikdy nepodviedol..a ked' išla do USA na výmenný pobyt už mal druhú...baba musí byť OSOBNOSŤ
Môj názor je taký, že by malo záležať AJ na postave, avšak každému podľa vkusu. Teda niektorým sa páčia viac chudšie, niekomu stredné a niekomu pevné. Pochopiteľne, treba aj fyzickú, aj psychickú príťažlivosť, avšak toto sú relatívne pojmy, nakoľko má každý iný vkus.
Mam rad zeny, ktore sa o seba staraju, ja sa o seba tiez staram. S takou si isto budem rozumiet viac, ked bude mat rada pohyb ako ja. Neodsudzujem na zaklade vztahu, ale pacia sa mi stihle zeny. Ale co z toho, ze je zena pekna ked je mimo. To radsej normalnu s nie idealnymi mierami.
viete...jediný, kto nie je spokojný s mojím výzorom je moja mama
ani mne ani mojim kamarátom a ani mojím ex to nevadilo, ako vyzerám len moja rodina má stále čo do toho
ja neviem, žena so sebavedomím je krásna, ukáž že ho máš a je to jeb na chlapov, čo z teba chcú mať niečo čo nie si, chudni pre seba alebo nechudni vôbec
ja si myslim ze vyzeram dobre a rada sportujem, ale postavou nikdy nebudem stihla ani som nebola, ale take strasne to so mnou zase nie je, a nechapem to, ze rok som sa mu pacila a bola som o dost tucnejsia tak co riesi???
Byt spokojny a byt zvyknuty alebo lenivy su zasadne odlisne veci...Nevieme akym stylom ta posiela do fitka...Mozno to mysli zo srandy ale chce ta nakopnut...Spytaj sa ho na rovinu.
To co robis teraz robis hlavne pre neho...ty sama si musis uvedomit ze mas nadvahu a robit s tym nieco pre seba...po troske...
Zeny vy ste strasne pokrytecke....samozrejme ze ak vas milujeme tak preto ake .."se vsim vsudy"...ale to neznamena ze vy same mate byt spokojne so sebou a s nami. Vy chcete od nas neustalu zabavu, pozornost ale to CHCEME AJ MY. Interakciu aby ste nas posuvali dopredu.....ale aj sami seba.. To ze ti niekto povie aby si sla do fitka neznamena ze si o tebe mysli ze si TLSTA SVINA a nemiluje ta...
A jasne ze ma bude zaujimat aku ma moja partnerka postavu..to ze pribrala 10 kg len tak za kratky cas...urcite to bude mat nejaku pricinu...mozno ju nieco trapi alebo mozno je len leniva a zvykla si na pohodlie....poviem jej to co vidim a spytam sa preco to tak je...ak to nema ziadny zavazny dovod tak je tak asi spokojna...boha nebudem jej vycitat aby sa kvoli mne menila...Mozno ju len z casu na cas jemne donutim ist si so mnou zabehat.
Preco vsade hladate nieco co tam nie je alebo sa schovavate za aliby a pokrytectvo ? Toto ma najviac na vas sere...mate strasne pomylenu logiku ak vobec nejaku...
@cliph keby ma zavolal s nim behat, tak by som sla hocikedy a rada! ale slubil mi ze so mnou pojde do toho fitka a potom mi povedal, ze co by tam on robil... tak neviem kto je pokrytecky!!!
Ja vas nepoznam. Vas vztah a ani ako sa ku sebe chovate. Len som ti predostrel muzsku logiku a pohlad na vec. Ja ho nepozna,...neviem aky je, co robi a coho zaujima. Ale aj to ovplyvni tvoj nazor na to ci ist do fitka alebo nie..aj ked je to velmi smiesne z tvojho pohladu. BOHA ALE TOTO KOMUNIKUJ S NIM !
To co teraz robis je len to ze si dvihas sebavedomie a tvoris si aliby pre seba preco nieco nespravit...Co si myslis ze ti tu poradime....
Ja tiez nemozem chodit do fitka zo zdravotnych dovodov (aspon zatial) a musim vyuzivat len vlastne telo...
Co sa tyka toho behanie...Tvrdis ze by si s nim sla. ALE PRECO HO SAMA NEZAVOLAS ? Aky je v tom problem ? Ako ja suhlasim ze partner by sa o teba mal zaujimat a zavolat ta sam od seba...ale zjavne toto trapi hlavne teba..tak s tym nieco urob. Alebo sa s nim rozpravaj. Krista v teple anonymity dokazes vymysliet rozne teorie a vyjadrit sa ale do oci mu to nepovies ?
Mozno ti fakt krivdim a je to hlupe geno co mu drblo...ale pochybujem...na zaciatku ta mal rad taku aka si.
Co sa tyka tvojej vahy a toho ze nebudes stihla...Never tomu ..ja som schudol za par mesiacov neuveritelne vela...vlastne chvilu som vyzeral z povodneho tlstocha ako anorektik.Ale to mi tiez zajebalo...proste som si chcel dokazat len to ze to ide. Ak chces mozes byt akakolvek stihla...zalezi to od tvojej vole a ci chces. Ale pozor mozno sa mu zase nebudes pacit ze si moc schudla ...Ale to je zasa len o komunikacii..
Momentalny stav je taky ze je to na tebe. Vsetko. Rob s tym nieco alebo ho odhod a cakaj 100 rokov na dokonaleho princa...
Úprimne - neviem, prečo by som si mala vyberať, či je pre mňa u opačného pohlavia dôležitejšia fyzická krása ako tá vnútorná alebo naopak, keď môžem mať oboje v jednom? A nielen ja, každý môže podľa mňa. Keď niečo chcem a som presvedčená, že to stojí za to, tak si na to kľudne počkám a neuspokojím sa s nejakou chabou náhradou, nie? Akože "ach, on je taký strašne milý, ale vzhľadom ma úplne odpudzuje" - aký zmysel by akože niečo také malo? Rovnako to platí aj naopak. Stále niekde počúvam, ako na výzore vlastne vôbec nezáleží a že dôležitá je hlavne duševná krása - to je síce pekné, no podľa mňa je úplne prirodzené, že každý chce mať partnera, ktorý sa mu páči a priťahuje ho aj fyzicky.
Druhá vec - podľa mňa keď sa chceš zapáčiť niekomu, základným predpokladom je páčiť sa sama sebe. Keby mi chlap niekedy povedal, že by som mala schudnúť, prefarbiť sa na blond a pod., pravdepodobne by to so mnou ani nehlo, ale ak by som to chcela urobiť kvôli sebe, neváhala by som...
Jasné, že sa mužom páčia aj ženy s nadváhou!!! Ale určite hlavne tie bez komplexov, takže ak si so sebou nespokojná, zmeň to, ale hlavne kvôli sebe
mne jednoznacne zalezi na postave, proste ja mam odpor voci rozkysnutym ludom a velmi tazko ho prekonavam
Ak v profile tie udaje su spravne tak okolo 20kg by si mala zhodit ale kvoli sebe, svojmu zdraviu.
A fitko vobec neni potrebne, kedze z neho prakticky nic neschudnes, strava je dolezita Pri dobrej strave 20kg mas dole za 5 mesiacov, podla mna bez nejakej tazkej namahy.
Vysvetlím.. napísala som, že to je fakt a nie môj názor, môj názor je že by na ňom až tak záležať nemalo, ľudia sa dosť menia a predsa len to, čo máme vnútri je dôležitejšie.. brala som to z druhej strane, že v dnešnom svete, ktorý je plný povrchných ľudí, na ňom začína čoraz viac záležať, stále nový make-up, stále nové omladzovacie prostriedky a keď nejaká celebrita vylezie von bez omietky na ksichte hneď je na titulke, čiže z tejto strany na tom vzhľade záleží.. inak k otázke, že či by to malo zaujímať chalana ako jeho baba vyzerá, tak aspoň v smere či si holí nohy a strihá nechty by ho to zaujímať malo
@summergirl11 Ak sú údaje v tvojom profile pravdivé,tak máme rovnakú výšku aj váhu. Ja mám veľmi rada čokoládu a neviem sa jej vzdať.A preto by som takého chlapa nezniesla. Ja sa v mnohom viem dohodnúť a v mnohom aj ustúpiť,poprípade urobiť kompromis. Ale ak by do mňa chlap buzeroval,že som tučná,tak ho pošlem kade ľahšie.
Ja tiež nie som úplne spokojná ako vyzerám a to nepíšem štýlom sebaľútosti-nefňukám,lebo preto,aby som vyzerala trochu inak nič nerobím. Napríklad ale ani jednému môjmu bývalému to nevadilo,naopak, všetci slintali Takže by pošiel hneď...
Možno nemalo,lebo ked ju miluje tak ju miluje takú - aká je. Samozrejme ak pristupuje k vzťahu seriózne,že mu nejde iba o sex! Vtedy je jasné,že kladie dôraz na postavu. A vo všeobecnosti, aj ked sa muži tvária ,že im na postave nezáleží - tak záleží, a ešte ako.
@rheia jj viem, ako si to myslela☺len sa pytam, lebo ja zo svojho okolia nemam pocit, ze by na krase zalezalo. ako pozeram na frajerky mojich kamosov, skor je to taky priemer, ziadne vyfintene nastajlovane baby. skor sam i zda, ze cim ide intelekt nizsie, tym si to zeny kompenzuju vzhladom, ale tak celkovo skor su take baby (i metrosexualni muzi) odsudzovane a vysmievaju sa z nich ludia. preto sa mi nezda, ze by bol fakt, ze v dnesnej dobe na krase zalezi
nikdy som nemala ideálnu postavu no vždy som mala partnerov, ktorý to neriešili.. a ak, tak som ich veľmi rýchlo poslala kade ľahšie.. buď ma chlap bude rešpektovať alebo nie.. a ak nie, nemám s ním o čom..
pokiaľ je ten človek sám so sebou spokojný...tak myslím,že partnerovi/partnerke by nadváha v rámci normy nemala vadiť...ved sme len ľudia...a nikto nie je dokonalý
podľa mňa to čo si napísala vôbec nedáva zmysel , nemáš sebaúctu alebo si chceš zvýšiť rank , neodsudzujem ťa ale takéto veci tu nemá zmysel riešiť , ak ťa ľúbi nerieši tvoju postavu , ak ťa mal rád predtým ,teraz môže byť len rád a prestaň si tu dvíhať ego takto ale choď si ho zdvihnúť na bežiaci pás , ja som schudol zo 115kg na 92 a meriam 193cm , nič nie je nemožné
Jasné, že nezáleží. Najlepšie je keď je to rozkysnutá bečka, čo prehltla sud a namiesto toho aby sa ho zbavila obviňuje ostatných ľudí z toho, že sú povrchní. Ale úplne najviac ma vedia nažhaviť ženy čo majú namiesto ruky hák.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Ale spravodlivosť neexistuje.
Takže to nie je o tom, čo by sa malo alebo nemalo, je to o tom, akí proste sme a aký kto individuálne je , čo pre neho je prijatelné a čo nie.
Bodec.
ja som zacala cvicit aby som schudla / aby sa mi aspon spevnilo brucho.. je lahke fnukat o vahe ale nic s nou nerobit, preto ak si nespokojna tak zacni so sebou nieco robit a ak nie tak sa nestazuj pokial aspon neskusis.. viem, je to nefer ze sme to tak dostali od prirody, ale co narobis..
aj mne zalezi na postave u chlapa, nechcela by som nikoho tucneho urcite..
pošli ho kade ľahšie
Schudni , kôli sebe.
Dodá ti to sebavedomie , pridá na kráse a budeš mať menšie riziko vzniku srdcovo- cievnych ochorení (ale v staršom veku sa ti vyplatí aj posledná výhoda )
Ide o teba, keď sa cítiš so svojou postavou spokojná tak načo sa zbytočne zaťažovať s nejakým debilkom.
a pokial chudnes kvoli tomu, aby ta chcel (ze este nie ste spolu). tak nevadi, ze mu to nestaci. 11kg je super cislo a urcite sa to aj odrazilo na vyzore. teda, pokial schudnes tolko kolko sama chces a budes so sebou spokojna, netreba ti toho chlapa (vecne nespokojneho) a velmi lahko si najdes aj niekoho ineho a pravdepodobne lepsieho. lebo prvy dojem je velmi vela.
ak chapes
cize mas to viacmenej cele dobre
a ak chceš chudnúť, tak len kvôly sebe. hlavné je aby si ty bola spokojná, a nie sa prispôsobovať...tiež som mala spolužiačku na gymply, ktorá bola úplne down z toho ako jej chlap dennodenne vyhadzoval na oči že je samý špek a mala by schudnúť , ona len revala preto a ked' sme jej radili aby sa naňho ludovo povedané vypískala tak začla s historkami ako ju on miluje a nikdy nepodviedol..a ked' išla do USA na výmenný pobyt už mal druhú...baba musí byť OSOBNOSŤ
ale som sa uz velakrat stretla s narozmi,ze lepsie baba,ktoru mas za co chytit ako taku,co ide odfuknut.
ani mne ani mojim kamarátom a ani mojím ex to nevadilo, ako vyzerám len moja rodina má stále čo do toho
ja neviem, žena so sebavedomím je krásna, ukáž že ho máš a je to jeb na chlapov, čo z teba chcú mať niečo čo nie si, chudni pre seba alebo nechudni vôbec
To co robis teraz robis hlavne pre neho...ty sama si musis uvedomit ze mas nadvahu a robit s tym nieco pre seba...po troske...
Zeny vy ste strasne pokrytecke....samozrejme ze ak vas milujeme tak preto ake .."se vsim vsudy"...ale to neznamena ze vy same mate byt spokojne so sebou a s nami. Vy chcete od nas neustalu zabavu, pozornost ale to CHCEME AJ MY. Interakciu aby ste nas posuvali dopredu.....ale aj sami seba.. To ze ti niekto povie aby si sla do fitka neznamena ze si o tebe mysli ze si TLSTA SVINA a nemiluje ta...
A jasne ze ma bude zaujimat aku ma moja partnerka postavu..to ze pribrala 10 kg len tak za kratky cas...urcite to bude mat nejaku pricinu...mozno ju nieco trapi alebo mozno je len leniva a zvykla si na pohodlie....poviem jej to co vidim a spytam sa preco to tak je...ak to nema ziadny zavazny dovod tak je tak asi spokojna...boha nebudem jej vycitat aby sa kvoli mne menila...Mozno ju len z casu na cas jemne donutim ist si so mnou zabehat.
Preco vsade hladate nieco co tam nie je alebo sa schovavate za aliby a pokrytectvo ? Toto ma najviac na vas sere...mate strasne pomylenu logiku ak vobec nejaku...
Ale to neznamená, že každému sa páčia anorektické modelky.
Ja vas nepoznam. Vas vztah a ani ako sa ku sebe chovate. Len som ti predostrel muzsku logiku a pohlad na vec. Ja ho nepozna,...neviem aky je, co robi a coho zaujima. Ale aj to ovplyvni tvoj nazor na to ci ist do fitka alebo nie..aj ked je to velmi smiesne z tvojho pohladu. BOHA ALE TOTO KOMUNIKUJ S NIM !
To co teraz robis je len to ze si dvihas sebavedomie a tvoris si aliby pre seba preco nieco nespravit...Co si myslis ze ti tu poradime....
Ja tiez nemozem chodit do fitka zo zdravotnych dovodov (aspon zatial) a musim vyuzivat len vlastne telo...
Co sa tyka toho behanie...Tvrdis ze by si s nim sla. ALE PRECO HO SAMA NEZAVOLAS ? Aky je v tom problem ? Ako ja suhlasim ze partner by sa o teba mal zaujimat a zavolat ta sam od seba...ale zjavne toto trapi hlavne teba..tak s tym nieco urob. Alebo sa s nim rozpravaj. Krista v teple anonymity dokazes vymysliet rozne teorie a vyjadrit sa ale do oci mu to nepovies ?
Mozno ti fakt krivdim a je to hlupe geno co mu drblo...ale pochybujem...na zaciatku ta mal rad taku aka si.
Co sa tyka tvojej vahy a toho ze nebudes stihla...Never tomu ..ja som schudol za par mesiacov neuveritelne vela...vlastne chvilu som vyzeral z povodneho tlstocha ako anorektik.Ale to mi tiez zajebalo...proste som si chcel dokazat len to ze to ide. Ak chces mozes byt akakolvek stihla...zalezi to od tvojej vole a ci chces. Ale pozor mozno sa mu zase nebudes pacit ze si moc schudla ...Ale to je zasa len o komunikacii..
Momentalny stav je taky ze je to na tebe. Vsetko. Rob s tym nieco alebo ho odhod a cakaj 100 rokov na dokonaleho princa...
@rheia ozaj si to myslis?
Druhá vec - podľa mňa keď sa chceš zapáčiť niekomu, základným predpokladom je páčiť sa sama sebe. Keby mi chlap niekedy povedal, že by som mala schudnúť, prefarbiť sa na blond a pod., pravdepodobne by to so mnou ani nehlo, ale ak by som to chcela urobiť kvôli sebe, neváhala by som...
Jasné, že sa mužom páčia aj ženy s nadváhou!!! Ale určite hlavne tie bez komplexov, takže ak si so sebou nespokojná, zmeň to, ale hlavne kvôli sebe
Ak v profile tie udaje su spravne tak okolo 20kg by si mala zhodit ale kvoli sebe, svojmu zdraviu.
A fitko vobec neni potrebne, kedze z neho prakticky nic neschudnes, strava je dolezita Pri dobrej strave 20kg mas dole za 5 mesiacov, podla mna bez nejakej tazkej namahy.
Vysvetlím.. napísala som, že to je fakt a nie môj názor, môj názor je že by na ňom až tak záležať nemalo, ľudia sa dosť menia a predsa len to, čo máme vnútri je dôležitejšie.. brala som to z druhej strane, že v dnešnom svete, ktorý je plný povrchných ľudí, na ňom začína čoraz viac záležať, stále nový make-up, stále nové omladzovacie prostriedky a keď nejaká celebrita vylezie von bez omietky na ksichte hneď je na titulke, čiže z tejto strany na tom vzhľade záleží.. inak k otázke, že či by to malo zaujímať chalana ako jeho baba vyzerá, tak aspoň v smere či si holí nohy a strihá nechty by ho to zaujímať malo
Ja tiež nie som úplne spokojná ako vyzerám a to nepíšem štýlom sebaľútosti-nefňukám,lebo preto,aby som vyzerala trochu inak nič nerobím. Napríklad ale ani jednému môjmu bývalému to nevadilo,naopak, všetci slintali Takže by pošiel hneď...