záleží na tom s akou a čo od nej chceš...dosť veľa z nich neodpisuje kvôli zaneprázdnenosti (napr. niekde som čítal že Johny Depp dostáva denne 2 000 listov), takže rýchlu odpoveď nečakaj...na druhej strane sú známy ľudia ktorí si najímajú "odpisovateľov" ktorí v ich mene odpisujú štandartné vopred určené vety a prikladajú trebárs podpiskarty...
v rámci svk pre mňa neexistuje celebrita. kopec tých ksichtov z bulváru som xy krát videla, a nejak necítim potrebu baviť sa s nimi viac, ako je/bolo nutné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
(nedalo mi to, fakt mi to pripomenulo Sims)
@13
a súhlasím s @13 prosto je tu silná elita, skús od nich popýtať autogram možno ti pošlú TS
srry, ale predstavuješ si to takto? hádam si nemyslíš, že sa my celebrity chceme priateliť s vami "obyčajnými" ľuďmi?
v rámci svk pre mňa neexistuje celebrita. kopec tých ksichtov z bulváru som xy krát videla, a nejak necítim potrebu baviť sa s nimi viac, ako je/bolo nutné...