Som na intráku ..a už hneď prvý deň som si všimla jedného chalana . Odvtedy na neho myslím a hľadám ho . Zistila som že je z vysokej školy ale vôbec neviem kde a ako si mám zistiť ako sa volá . Som totiž tak trošku hanblivá a bojím sa keďže on ej vysokoš
choď pred ním a akože ti spadne sopelník na zem, ak ho zdvihne a podá ti ho je to gentleman, ak nie tak je to nejaký smrad nepozorný a namyslený, potom kašli naňh .....filip
A ja som na vysokej, priateľ na strednej a funguje to. O tom to vôbec nie je.
Ale pri všetkej úcte, čo to má vlastne spoločné aj s jeho menom? Niekde je určite zoznam, ale nepomôže ti, lebo pri ňom nebudú takmer určite žiadne fotky, takže ho podľa mena nenájdeš. Je ešte skoro, určite ho uvidíš viackrát, zistíš presnejšie, kde býva, zistíš, kde jedáva/či fajčí/kam chodí do podnikov.. mestá sú malé. Potom môžeš vyštartovať... všetko chce svoj čas
Teda samozrejme, ak si z tých žien, ktoré sú ochotné aspoň čiastočne vyštartovať po niekom, keď cítia potenciálnu príležitosť pekného vzťahu Ak nie, tak to zrejme ostane v rovine "videla som chlapca"...
on by mal prísť za tebou keď už tak a aj keby si vedela ako sa volá...čo urobíš? Začneš ho otravovať? Ja to ôpoznám z vlastnej skúsenosti akurát si jeden chalan vyhladal mňa a nie ja neho,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja som na strednej, on už je na vysokej, robme rozdiely
a ja by som nikdy chlapa neobháňala ak nezačne on mňa tak dovi dopi
Ale pri všetkej úcte, čo to má vlastne spoločné aj s jeho menom? Niekde je určite zoznam, ale nepomôže ti, lebo pri ňom nebudú takmer určite žiadne fotky, takže ho podľa mena nenájdeš. Je ešte skoro, určite ho uvidíš viackrát, zistíš presnejšie, kde býva, zistíš, kde jedáva/či fajčí/kam chodí do podnikov.. mestá sú malé. Potom môžeš vyštartovať... všetko chce svoj čas
Teda samozrejme, ak si z tých žien, ktoré sú ochotné aspoň čiastočne vyštartovať po niekom, keď cítia potenciálnu príležitosť pekného vzťahu Ak nie, tak to zrejme ostane v rovine "videla som chlapca"...