@evangelline no to hey... ale chcela by som chalanov zažiť aj na SVK a nie sa trepať za nimi až do Kanady... ale to sa nedá opísať keď vidíš svoje idoli, ktoré počúvaš už od ich úplných začiatkov... zážitok na celý život...
@yasmin nejako úplne sa do toho neviem vžiť.. ale naozaj to musí byť neopísateľné zrazu ich vidieť naživo a nie len na fotkách .. a nepočúvať ich len v slúchadlách, ale aj ich skutočne počuť... no.. zostanem ďalej snívať s dúfaním, že sa mi to vyplní tak ako tebe..
@evangelline tak tomu verím, že aj ty sa raz vyskytneš na ich konciku... ja som sa tam skoro rozplakala keď som sa išla spýtať či sa so mnou neodfotia a nedajú mi podpis...
@evangelline no to hey... potom som im neviem kolko krát za sebou opakovala ako im ďakujem, ako mi ich hudba pomáha, aká som ich veľká fanynka, že sú naj skupina na svete a podobné vecičky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» www.amazon.co.uk/Three-Days-Grac...
» www.amazon.co.uk/Three-Days-Grac...
tričká od nich...