@semhamforas chápeš to relatívne správne, ale ešte by som dodal, že kvázi budúci právnik by chcel podvádzať už pri spôsobe akým sa dostal na školu. Ktovie pri čom by to skončilo
hlasim sa tam a mam aj vypracovane otazky...ale naozaj ti ich neplanujem venovat ...a ze si sa zobudil tyzden pred prijimackami, je fakt super...ak tam bude takato konkurencia tak sa vazne tesim
hm,ja sa tam tiež hlásim,ale vypracované to ešte nemám a ani neplánujem -bud budem vedieť,alebo nie nie je to moja prvoadá škola,teraz sa učím na iné a naozaj si si myslel,že ti tu dá niekto niečo len tak ?
@sim73 presne tak, je to cele o stasti na otazky..lebo tych vyse 3000 otazok sa neda vediet na sto percent podla mna..teda aspon ja to tak zdaleka neviem ..aj ty mas prijimacky v pondelok?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ja som sa na to vyjebala a aj tak som sa tam dostala a už druhý rok sa tam zajebávam
viem o čom rozprávam
no neviem.....aj bifľošom sa v ročníku celkom darí