v podstate tu uz asi neplati ziadne pravidlo,ale poradila by som ti mierne interaktivnejsie, inteligentnejsie a zaujimavejsie fora/ankety zakladat.len pre zaciatok
ked si kliknes na to X hore v pravom rohu, tak ti vyskoci popup menu kde si mozes vybrat stav invisible, alebo pozriet platene sluzby ako forum len pre pozvanych a podobne, mozes si vybrat kopec sluzieb.
Zrusme slobodu prejavu, cely system a podme byvat do lesov, ked to zvladli predkovia preco my nie?...
Neviem ako vacsina ale ja surove maso jest nebudem a uz to vidim ako by @tomas s bakulou nahanal po lese nejaku malu zver na veceru (na tu vacsiu by si netrufol)... Tomasa som pouzil ako priklad...
PRAVIDLO ZAKLADANIA: Nezakladajte rasistické ani protizákonné diskusie. Nezakladajte témy na sťahovanie filmov, hudby, softwaru, BIRDZ Fórum je slušné fórum na diskutovanie a nie na sťahovanie nelegálnych kópií filmov, hudieb či softov. Nezverejňujte reklamy na iné stránky (ak si chcete dať zhodnotiť dizajn svojej stránky, tak to láskavo dajte do kategórie "Kritika webstránok" z iných kategórií to bude vymazané.)
no, čo je na tom nepochopiteľné? jednoducho nezakladaj nič neslušné, zakázané a nezmyselné a bude dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ano mozes
btw dost novych userov sa tu v poslednej dobe nahromadilo .
chcel som dať novu otázku a to môžem až za dve hodiny
Hoci fotku by som ti okomentovala
Zrusme slobodu prejavu, cely system a podme byvat do lesov, ked to zvladli predkovia preco my nie?...
Neviem ako vacsina ale ja surove maso jest nebudem a uz to vidim ako by @tomas s bakulou nahanal po lese nejaku malu zver na veceru (na tu vacsiu by si netrufol)... Tomasa som pouzil ako priklad...
no, čo je na tom nepochopiteľné? jednoducho nezakladaj nič neslušné, zakázané a nezmyselné a bude dobre
Ale také témy že úplne od veci zakladať môžeš... takýých tu bolo