Ahojte toto venujem mojej spoluziacke.. pomozte mi
ahojte takze moj problem spociwa iba v tomto jednom. ja som treti rok v jednej triede s jednou babou ktora je nadherna a krasna dobra dusa, welmi zlaty cloviecik a vzdy ked som smutny z mojho zivota tak pohlad na nu ma rozveseli. raz som chcel spachat sam
ale keď sa nad tým zamyslím viac, je jedno či je to fake... normálneho človeka by ani nenapadlo založiť si nick a písať takéto choré veci... normálneho človeka by ani nenapadli takéto choré myšlienky......................................... nech ej to ako chce, daj sa liečiť, či už si, alebo nie si fake, si len odpad spoločnosti, si zbytočný človek.
@chachara vieš, tiež som raz tajne miloval jednu spolužiačku, a aj sa so mnou bavila, a aj raz môj kamarát natočil niečo ako "video jej kozičiek". Vieš čo som spravil keď mi ho ukázal? Vymazal som mu ho. Lebo súčasťou lásky je rešpekt a úcta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
» www.psychiatry.sk/?psychiatricka_...
Not sure if retarded or newly rising psychopatic stalker, hmm
ale jedno isto viem, ze ty masturbovat by si asi viac mal, alebo po hlave kladivom dostat .. poculi sme slovo Yodovo,
ako do prvej polky som ta lutovala ale >__________>