budem o tom robit bc pracu ale este som sa tomu tam blizsie nevenovala myslim hipoterapii.Tak urcite by som privytala kazde info ,skusenosti,pocity,zazitky a pod .
@najivna no keby si mala nejaký problém tak dojdeš tam a povieš čo je vo veci...ale inak, všetko štvornohé čo erdží je terapia samo o sebe, takže si také nájdi niekde na okolí a choď sa s tým prevetrať, to pomáha
a @patka785 toho je strašne veľa, na nete aj mimo, a písať to sem je podľa mňa mierne neefektívne...skús nájsť na nete tie základy, charakteristiku a keď niečo nenájdeš a budeš to chcieť spomenúť, tak mi pošli TSku, mám tuším aj niečo odložené v compe o tom, alebo tuto kolegyne čo písali do fóra tiež niečo vedia, takže infa bude aj dosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@najivna nem, s koňom to je skoro ako poník, len väčšie
ako sa tam dostanem? aj ja chcem chodit na terapiu s konikom!
kebyze hodim do nejakeho spoluziaka lavicu tak ma tam poslu? spojim prijemne s uzitocnym
ja by som mohla mat specialnu terapiu s ponikom!
a @patka785 toho je strašne veľa, na nete aj mimo, a písať to sem je podľa mňa mierne neefektívne...skús nájsť na nete tie základy, charakteristiku a keď niečo nenájdeš a budeš to chcieť spomenúť, tak mi pošli TSku, mám tuším aj niečo odložené v compe o tom, alebo tuto kolegyne čo písali do fóra tiež niečo vedia, takže infa bude aj dosť