xcem ist zajtra do solarka teda "zabijem" tak 94 minut...moja mama je proti ma nazor na to taky ze z toho dostanem rakovinu... no a ja nexcem byt bleda...ani zasa ako mulatka tak normalne lahko sneda...mame poviem ked to zacne byt vidno ze pouzivam samoop
@15 hmm ved hej a to jej mam povedat ze idem do solarka ...nex mi ide cely den na nervy?
ide este aj o to ze si mam pisat pracu a nemam moc casu mrhat casom ...inak by som sla napr. ku kamaratke ...vidim to tak ze vymyslim nieco sama a potom to ako to dopadlo napisem do blogu
@18 hmm tak neviem ako u vas u nas v BA v tyhc velkych obchodnych centrach su tieto kozmeticke salony open aj zajtra
alebo si vymysli ze si si spomenula ze potrebujes nieco do skoly od kamosky a ze si to ides vziat ..a na otazku preco si odlicena povedz mam toho dnes vela nestiham na to ..dufam ze to ostatni preziju aj bez toho
@18 vidim ze sa snazis ...no vies ja xodim na VS a u nas nemam spoluziacky najblizsia je v Puxove asi poviem ze idem si nieco kupit do ZA...ze mi dosla kozmetika najlepsie riesenie
do boha,, som nevedel že tvoja matka studovala problematiku ultrafialovych lucov, a ze sama sa podielala na rôznych vedeckych testov tykajucich sa solarii.
aspon tak mi to pripada, z toho tvojho prispevku...skratka ked matka pove aj blbost je to pravda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ide este aj o to ze si mam pisat pracu a nemam moc casu mrhat casom ...inak by som sla napr. ku kamaratke ...vidim to tak ze vymyslim nieco sama a potom to ako to dopadlo napisem do blogu
alebo si vymysli ze si si spomenula ze potrebujes nieco do skoly od kamosky a ze si to ides vziat ..a na otazku preco si odlicena povedz mam toho dnes vela nestiham na to ..dufam ze to ostatni preziju aj bez toho
dobru vsetkym
aspon tak mi to pripada, z toho tvojho prispevku...skratka ked matka pove aj blbost je to pravda
solarkove opalenie sa ani zdaleka nevyrovna "realnemu"
ale majú pravdu v dvadsiatich a vyhovárať sa?
Tak tak, aj mňa to prekvapuje ...
Ale tak v tomto konkrétnom prípade je len dobre, že dotyčná osoba si nedokáže normálne presadiť svoj názor nakoľko jej mama radí dobre ...
Ale keď sa niekomu chce platiť vlastné peniaze za nezdravé ožiarenie ... Tak nech ... Aspoň sa mám na čom zasmiať