Zdravím
Chcem sa spitat mam PS3 controller na PC a chcem ho vyuzit ale nejde mi to nejak dobre zameriat je na PC auto aim ? aby som mohol hrat napriklad na GTA San Andreas alebo GTA IV, Assassins creed 3 a tak dalej mislim ine hry nie iba FPS a tak
to si treba zvyknúť na to a dostať to do prstov tú presnosť... mňa by to napr. nebavilo s nejakým auto aim-om, ja by som potreboval mieriť manuálne...
chce to len zvyknúť si - aj ja som si na začiatkoch zvykal
@miki25888
1. GTA:SA má maximálne mizernú podporu gamepadov, neodporúčam to hrať s ním.
2. nevidel som že by AC3 potreboval nejaké manuálne mierenie alebo mal jeho podporu, a to som ho celý prešiel s gamepadom, čiže netuším o čom hovoríš. A GTA4 má v nastaveniach hry majú auto-aim.
3. väčšina hier čo podporujú gamepad majú v nastaveniach auto-aim.
@patricino - tak Battlefield je už iná liga nato sa nechytá žiadna hra a 4ka je len vylepšená verzia 3jky nic nové, jedine tak počasie, lepší frostbite a lietanie. V bete som si osobne nevšimol iné veci, ktoré by boli nejako pozmenené.
+COD je nasilu každým rokom tá istá hra len s inými modelmi a texture packmi pozmenený ten istý základ hry. Nic nové od 4ky. Dobré na ťahanie penazí z ´Muricanov
@patricino - spawny sa nezmenili, je tam nový mód, ďaľší pribudne, lvlovací systém stále taký istý, hodnotenia tiež. Nevšimol som si nejaké radikálne zmeny skoro vôbec...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
chce to len zvyknúť si - aj ja som si na začiatkoch zvykal
ked nevies mierit bud trenuj alebo si strc ten ovladac do riti a pouzivaj na tie hry normalne mys/klavesnicu
1. GTA:SA má maximálne mizernú podporu gamepadov, neodporúčam to hrať s ním.
2. nevidel som že by AC3 potreboval nejaké manuálne mierenie alebo mal jeho podporu, a to som ho celý prešiel s gamepadom, čiže netuším o čom hovoríš. A GTA4 má v nastaveniach hry majú auto-aim.
3. väčšina hier čo podporujú gamepad majú v nastaveniach auto-aim.
ďalej je to gamepad nie gameplay
a na záver píše sa bY ty inteligent a kurva nauč sa gramatiku lebo si toto vytlačím a v piatok keď pôjdem cez Sečovce to ukážem tvojej slovenčinárke
@etelnair 27? som myslel, ze okolo 25. dpc, asi som mlady zacal hravat cs, kedze este nie som v priemere
@etelnair a 1,6 nedrtíš?
+COD je nasilu každým rokom tá istá hra len s inými modelmi a texture packmi pozmenený ten istý základ hry. Nic nové od 4ky. Dobré na ťahanie penazí z ´Muricanov