Nazdar Mapujem kolko ludi tu AS ? dokonca aj nejake baby bola tu aj nejaka taka diskusia ale sucha vcelku Ked hravate AS tak sa pochvalte. aky team ? aka vystroj ? ake miesto v teame (funkcia) ? kde hravete ? kde ste v lete boli ?
Hehe myslim ze si na zlej adrese na birdzi Myslim ze z toho nenormalneho mnozstva uzivatelov to bohuzial nebude ani 10 Tak povedze ze ty,Chavez,Hypo...(sry neviem napsiat cele to meno)a este som videl jeden komentar jedneho clovek k jednej fotke ale dalej osm nic nespzoroval
ece sunny sak niekto sa naajde ja stale marne cakam na moj upgrade. aa stale nist. slovenska posta sa vazne prekonava. asi ich tam pojdem trochu postrasit ze som terorista skoda ze toho kalacha som uz predal
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA team: Navy SEAL team 2 (snaha o military, ale len zaciname takze este vela casu prejde), pozicia: "sniper" (snaha tu je) Zbran: SP M40A1 ale v blizkej buducnosti tanaka M40, vystroj: nic poriadne zatial
Hravame v blizkosti NR, ja aj v BA si zahram obcas.
hypofokortexor je moj nick sak to je take jednoduche ze hypofokortexor sak ked nekdo hypofuje kortexy tak sa z toho lahko odvovodni ze je hypofokortexor
witajte .....no ja som z trencina...team PTP(prapor trencianskych partizanov)...sme cerstvy team takze este to naky ten cas potrva aby sme boli the best DDDDD ...zbran mam mp5sd6(JG)..maskace vzor flektarn ci jak sa to pise D a takticka vesta cierna(zevraj napodobenina nakej BW) ....ak je tu niekto z okolia TN tak by sme mohli cosik zorganizovat...softu zdar
blbost kde v airsofte mas zbran 52 ran za sekundu a ked ta trafi zvecsej dialky ani nevies ze ta trafil alebo sa to odrazilo airsoft nechcem nikoho urazit ale je to lacnejsi jako paintball preto ho hra viac ludi mna ako painballistu by si na airsoft neprehovoril
A kde v reale mas zbran s takou kadenciou? Kadencia P90 v reale je 900ran za minutu (u airsoftevej verzie je to medzi 800 a 900
Z vacsej dialky myslis co? 70m? To hej tazko citis, ale stale pocujes a ide o to ci vies hrat fair play, vzdy sa najde blb, co si musi dokaz ze je terminator to je fakt.
Lacnejsi? Si robis srandu ze? Zbran okolo 13 000, maskace 2000, obuv 2000, okuliare 500, beterka cca 1000, nabijacka 600 + municia nejake 3 stovky. Takze to mame spolu 19 400. A k tomu mozes prihodit kolimator/optiku, svetlo, laser, forgrip, dvojnozku atd cize airsoftove nadobicko pre chlapca s elektrikou ta vyjde na cca 20 000 a to su tam tie lacnejsie srandy. Ked to chces vytunit tak dalsich X tisic. A ked sa chces venovat snipingu tak tam tu ide cez 30 000... Takze ta cena je porovnatelna s paintballom a nie je to ziadna lacna zalezitost. To ze cina zaplavuje trh je sice pravda, ale tazko to porovnavat s originalmi z Japonska.
A nehovoriac o tom, ze v AS je ta prava bojova atmosfera. Pri PB som to nevidel a vzdy to ostavalo iba pri obycajnom "hura style".
hellou Team zadny, som z PK, mam CA M15A4(M16A3), man TM USP, a TM VSR-10 celu prerobenu a asi 3 veci na nej su povodne (srobiky a strunky neratam) . a take prkotiny, v lete by som sa rad dal na napodobovanie USMC ..
a paintball je blbost jak mak, ma len klby na prstoch doteraz z toho bolia.. a PB je aj lacnejsi kedze taky znackovac sa da kupit za tych 6+ a normalne AEG za 7+, a ked si to zhrniem tak do AS som zatial vrazil 30-40+ takze AS je drahsi v kazdom pripade, akurat sa to teraz prehnalo zo zbranami ACM a tak zacali aj 12 rocne deti behat po vonku s tim
no pochybujem ze airsoft je drahsi nemienim sa o tom hadat kedze paintballova zbran stoji- 35000 vzduch- 6000- zasobnik - 3000 - tukavice -1000 gate -3000 dress-1500 gulicky -0,50 kus priblizne maska -2500 a este stale nemas harness tuby chranice na kolena a podobne aj ja mozem porovnavat ze paintballku zozenes za 6000 zo vsetkym ale je slaba aj airsoft zozenies za 2500 a je tiez slabe nejake akcko
cize ked vy porovnat kvalitu aj ja napisem kvalitu
cize paintball je drahsi kolko investujete za rok do toho ??? ja co som hral mylitary dobere tych 20 klackov ale teraz idem na speed cize to mas minimalne 50 klackov a este neratam startovne 100euro team na jedno kolo ligy nejdem satu hadat ale PB je urcite lacnejsi
Tuco: 35 000 stoji hitech marker najvyssej kvality, ja som pisal strednu triedu (shit ala ACm z chiny som neratal a neratal som tam ani zbrane od systemy tie stoje 1000 dolacov a viac)
Ale hadat sa o paierokoch je picovina. Ale ked ta to tak zaujima tak airsoftova vybavicka (neratam municiu a plyn/elektrinu) tak ta to vyjde na takych 30-40 papierikov. Zalezi ci to chces ako odreagovanie v takom priapde to nemusi prekrocit ani 10 000 alebo to chces robit military a v takom priapade to ide na niekolko desiatok tisic.
A za dalsie do AS mozem prejebat aj milion a stale mi to bude na nic. Nejde totiz len o to, kolko na tom minies, ale aj ci ti to za tie peniaze stoji. Paintball som parkrat skusal, ale stale to bolo iba o strelbe na par metrov, schovani sa za nafukovaciu prekazku a zase strielani. Ked som skoncil bol som zajebany jak ciganske hracky od ruzovej, zelenej, zltej... Kdezto pri airsofte (nie teraz nemyslim tie deti co sa nahanaju okolo baraku - i ked tak nejako som zacinal) je nieco uplne ine. Ide tam o "realitu". Mas tam velenie, jednak teamove a jednak velenie kompletne tvoej strany, vozidla (jeep, BVP, tank atd) hracia plocha je par kilometrov stvorcovych, a bez kooperacie si v pecku. A tolko adreanli v krvi ako pred "vletenim do budovy" alebo pri kontakte s nepriatelom po X hodinach v hale neziskas. Tam mas ten pravy chaos (dymovnice, vybuchy, strelba, krik, pokyny cez vysialacku atd) O tom to je.
A ked si k tomu dohodis zasobniky s realnym poctom nabojov, tak freneticka palba nehrozi ani keby si velmi chcel
zdravim všetkich viznavačov AS ja som hakha hrajem uš 5 rokov fungoval som v dvoch kluboch 1, prapor topolčani . a teras mame vlastni s chalanmi zvani prielom ( www.prielom.info ) som tam podpredseda , zbrane - g 608 +ručka +kolim +3 zasobniki , ops -marp call 45 hicapa , vistroj ciras wodland vesta a slovenske maskače ... po prvom treninku so zostal ako droga začneš ras a uš neskončiš zdravim chalanov ktori ma poznaju a ktorich poznam a rad spoznam novich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
*som
Hravame v blizkosti NR, ja aj v BA si zahram obcas.
Tak staci?
a inak este hrava boxer161 a letec
Hypofo oneee : aj ty hravas ? do teba by som to ani nepovedal noo pochval sa
Jednoho letca poznam ten hrava s nami. Nie je nahodof z Trnavy ?
Aby som sa ja pochvalil :
team: S.U.N. (Skupina Univerzálneho Nasadenia ) Team sa stale formuje este sme len zacali. Ale snazime sa to nejako ucelit.
pozicia: Sniper
hravame okolo Trnavy ked si nieco vyhliadneme, chystame sa niekedy ist do Abrahamu a po akciach chodime si zahrat.
TM Steyr AUG, TM AK 47, TM G36C .. manualy TM MP5a3, TM H&C USP ... hravame v Abrahame a ma Sarkanovi ... boli sme na akciach: Pandoras Box
zbran:TM G36C,no xcem kupit casom ak 74s od VFC+130pruzinu
pozicia:medic...uz sa to hodil
hodnost:proud serzant
Z vacsej dialky myslis co? 70m? To hej tazko citis, ale stale pocujes a ide o to ci vies hrat fair play, vzdy sa najde blb, co si musi dokaz ze je terminator to je fakt.
Lacnejsi? Si robis srandu ze? Zbran okolo 13 000, maskace 2000, obuv 2000, okuliare 500, beterka cca 1000, nabijacka 600 + municia nejake 3 stovky. Takze to mame spolu 19 400. A k tomu mozes prihodit kolimator/optiku, svetlo, laser, forgrip, dvojnozku atd cize airsoftove nadobicko pre chlapca s elektrikou ta vyjde na cca 20 000 a to su tam tie lacnejsie srandy. Ked to chces vytunit tak dalsich X tisic. A ked sa chces venovat snipingu tak tam tu ide cez 30 000... Takze ta cena je porovnatelna s paintballom a nie je to ziadna lacna zalezitost. To ze cina zaplavuje trh je sice pravda, ale tazko to porovnavat s originalmi z Japonska.
A nehovoriac o tom, ze v AS je ta prava bojova atmosfera. Pri PB som to nevidel a vzdy to ostavalo iba pri obycajnom "hura style".
a paintball je blbost jak mak, ma len klby na prstoch doteraz z toho bolia.. a PB je aj lacnejsi kedze taky znackovac sa da kupit za tych 6+ a normalne AEG za 7+, a ked si to zhrniem tak do AS som zatial vrazil 30-40+ takze AS je drahsi v kazdom pripade, akurat sa to teraz prehnalo zo zbranami ACM a tak zacali aj 12 rocne deti behat po vonku s tim
cize ked vy porovnat kvalitu aj ja napisem kvalitu
cize paintball je drahsi kolko investujete za rok do toho ??? ja co som hral mylitary dobere tych 20 klackov ale teraz idem na speed cize to mas minimalne 50 klackov a este neratam startovne 100euro team na jedno kolo ligy nejdem satu hadat ale PB je urcite lacnejsi
Ale hadat sa o paierokoch je picovina. Ale ked ta to tak zaujima tak airsoftova vybavicka (neratam municiu a plyn/elektrinu) tak ta to vyjde na takych 30-40 papierikov. Zalezi ci to chces ako odreagovanie v takom priapde to nemusi prekrocit ani 10 000 alebo to chces robit military a v takom priapade to ide na niekolko desiatok tisic.
A za dalsie do AS mozem prejebat aj milion a stale mi to bude na nic. Nejde totiz len o to, kolko na tom minies, ale aj ci ti to za tie peniaze stoji. Paintball som parkrat skusal, ale stale to bolo iba o strelbe na par metrov, schovani sa za nafukovaciu prekazku a zase strielani. Ked som skoncil bol som zajebany jak ciganske hracky od ruzovej, zelenej, zltej... Kdezto pri airsofte (nie teraz nemyslim tie deti co sa nahanaju okolo baraku - i ked tak nejako som zacinal) je nieco uplne ine. Ide tam o "realitu". Mas tam velenie, jednak teamove a jednak velenie kompletne tvoej strany, vozidla (jeep, BVP, tank atd) hracia plocha je par kilometrov stvorcovych, a bez kooperacie si v pecku. A tolko adreanli v krvi ako pred "vletenim do budovy" alebo pri kontakte s nepriatelom po X hodinach v hale neziskas. Tam mas ten pravy chaos (dymovnice, vybuchy, strelba, krik, pokyny cez vysialacku atd) O tom to je.
A ked si k tomu dohodis zasobniky s realnym poctom nabojov, tak freneticka palba nehrozi ani keby si velmi chcel
lokalita: Prievidza
tym: 107th Special division
web: psod.estranky.cz - zatial provizorny
vyzbroj: AEG TM M16a2 + upgrade, manual TM USP
proste koho to chyti toho uz nepusti
Som zo Ziliny. Zbran mam zatial m4 od dboys ale chcem AimTop M4 (150m/s upgrade).
Ked sa da hravame dost casto hlavne cez leto. Nas team sa vola Blood Angels Airsoft