aj ja hravam airsoft mame taky mensi airsoft team ale nemame skym hravat. hravame len tak cez leto ale bolo by fajn keby najdeme niekoho ineho kto by si zahral proti nam. uz to neni take ako byvalo...
ja mam airsoftovu zbran kupenu s internetoveho obchodu aj nejaku cast vystroja a nieco som kupil u nas v meste v ArmyShope, vystroj mam U.S Army aj nas team je skor do Americkych jednotiek len je to teraz bieda hrat ked je nas malo.
@gibi Partizánske ale hrali sme aj s jednym timom s Topolcian, Banoviec a s nejakymi dedinami a tak davnejsie vtedy som mal este len 17 rokov sme boli v Sielnici pri Zvolene a surovo sme tam prehrali, ako ze oni nemali ani tak dobru a efektivnu taktiku ale aj tak nas dali a je tu aj u nas arisoft club PE ale ten je znami v okoli tim ze ma samich camperov a hranie s nimi nie je ziadne vzruso...
@marick Riadna kritika tímov. Tak u nás tu pri Starej Ľubovni je dobrý tím, trošku to znova ožíva. Niekedy pribehnú aj Poliaci, tak sa hraje 40 na 40, čo už je celkom ok. Som zvedavý na BA, keby tam niečo bolo, určite by som sa pridal, keď tam budem od septembra.
tak to by som si teda zahral taky airsoft, taky pravi airsoft ze 40 na 40 s nejakymi dobrymi hracmi... na posledy sme boli v Hradisti ci ako sa ta obec vola a hrali za U.S jednotky ale taku taktiku boja/hry ani nemali. boli ako taky ti povstalci/rebeli v rozvojovich krajinach nebrali to az tak profesionalne a mali tam aj dost chlapov v strednom veku asi tak okolo 35-45 rokov a ale aj nejaka hrstka mladych tam bola s ich strany. zial prehali, bola to tesnotka ale prehrali lebo nam vysiel na zaver frontalny utok a potom sme boli aj v presile na nich...
ale teraz hravame nejako casto v budovach, tak som si asi tak pred pol rokom kupil zbran ktora je aj vhodnejsia do interieru a pistol mam len ako zaloznu zbran, tu casto nikde nepouzivam. mi sme ako ze neni oficialny team ale niekedy sa niekto znas prida do oficialneho Airsoft Klubu PE ale tam je to nuda ako som uz spomynal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale teraz hravame nejako casto v budovach, tak som si asi tak pred pol rokom kupil zbran ktora je aj vhodnejsia do interieru a pistol mam len ako zaloznu zbran, tu casto nikde nepouzivam. mi sme ako ze neni oficialny team ale niekedy sa niekto znas prida do oficialneho Airsoft Klubu PE ale tam je to nuda ako som uz spomynal...