podla mna je to uzasny sport... fakt uzasny.. lepsi ako paintball si myslim... proste ten pocit bojovat hmmm... ... aa nieje to az take drahe ked sa to vezme... aaa aj s kamaratom sme si chceli kupit pistole (mechanicke v bazare aj po 700sk) ale dvom nam to je o nicom..a v takej diere ako byvam ja je velmi malo airsoftakov ...hmm...
Chavez tak ale ked sa dodrzuju predpisi bezpecnostne tak sa nemoze nist stat. Ked niekto na battlefielde nema okuliare tak to je jeho chyba ked mu vystrelia oko. Skor je naprd ked nejaky debil s upgradom 150 ti to natankuje do ust. kamosovi minule zub vystelili... odvedy nosi to co maju boxeri v hube ece jedine tak nos a usi treba chranit.... ale to su vazne jedinecne zranenia
jammal5 v Starej Lubovni nie je ziadny team ? Ale ved ked tak pomaly zacnete tak sa to da. Ved aj ked dvaja budete to je nieco. Ani v Trnave nas nie je nejako moc...
A tymi mechanickymi myslis asi manualy. daj si www.municak.sk alebo www.catus.sk to su Slovenske obchody. Je aj nejaky treti tusim ale o tom moc neviem.
no ale stara lubovna ma 17 obyvatelov..a ekd odratas ciganov thak nejaka polovica a z toho vyber mladez tak mas 2000 mladych ludi inych zaujmov..ale aj keby som ju mal sam tu psitol tak som rad..mozem ostrelovat cencule.:
Specnac: no mne sa uz parkrat podarilo prepadnut cez dieru v podlahe (nastastie tie diery boli male, takze mi prepadlo iba noha), kamaratovi sa zadarilo zdrbat sa do jamy hlbokej tak 2,5metra (jemu sa nestalo nic ale gun si to odniesol...), jednemu typek si rozbil hlavu.. mam pokracovat?
cocococo??...o mne sa tu hovori? ...no ale zase pekny ho mam..taky biely!!!
specnaz-nezavid ...keby si chcel da sa zariadit!!! ...a to s tym skumanim terenu mas pravdu...inak to bol moj prvy medik zasah!!eceze to nakoniec prezil!! a dakujem za asistenciu pri prevoze!!
boxer161 sak ked bol dotycny oplaseny a nevsimne si, ze ma pod nohamy betonovy stlp no jo neboj tvoj zubcek ti nezavidim za to kolko si na neho dal by som mal vcelku slusnu ktatku zbran
Aramafel: tak jasne je to drahe ale v tom je to caro, ze si zozenes najskor nejaky manual, potom kvalitne maskace a tak. Nie, ze si kupis najlepsie vybavenie a ides s tym hrat.
Boxer161 hmm no dik Ved minule som sa dozvedel ze AS teamy typu Dforce (vseci zaangazovani vedia o com hovorim) su natolko lenivy, ze sa po battlefielde prevazaju na aute a nejdu ani pozriet ci je baza zapisana aky su lenivy.... Jakoze myslel som si o nich hocico ale totok uz je moc aj na mna....
Aááá airsoft je super hra keď nie najlepšia akú poznám hrám ju už dva roky ale stále ma to baví aj keď je to brutálne drahé /hrám so zbraňou za 18000/ a to nepočítam náklady stojí to za to paintball sa o proti tomu môže schovať . Kto by mal nejaké otázky rád na ne zodpoviem www.Dukelskivlci.sk Rozsievame bolesť aby sme žali víťazstvo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A tymi mechanickymi myslis asi manualy. daj si www.municak.sk alebo www.catus.sk to su Slovenske obchody. Je aj nejaky treti tusim ale o tom moc neviem.
Geordi jj romanko
specnaz-nezavid ...keby si chcel da sa zariadit!!! ...a to s tym skumanim terenu mas pravdu...inak to bol moj prvy medik zasah!!eceze to nakoniec prezil!! a dakujem za asistenciu pri prevoze!!
a co sa tyka toho zubu...no skoda...uz som sa tesil ze sa pobavim!!
a co vesta...
inak nebolo by od veci kedby sem pisal aj niekto iny..