Ahojte, chcela by som sa opýtať, či sa už nejakému tohtoročnému prvákovi podarilo prihlásiť sa do AIS ? Ľudia, pls, ozvite sa. Najmä tí, ktorí idete na masmediálku, ale aj tí, ktorí nejdete. Dík.
@jsara :este sa mi nepodarilo do systemu prihlasit lebo som to ani neskusala......:}}}}...ale xcela by som sa prihlasit do AIS AZ ZAJTRA:}}}....dufam,ze s tym oplietacky nebudu:}}}
ja som im pisal a mi odpisali ze tento tyzden ma byt na nete menny zoznam ci co, ja pojdem buduci tyzden do TT popozerat ubytovanie tak dufam ze to bude hotove a ze si budem moct to tam vyzdvihnúť.
Ahoj, kedze si na UCM.ke a mas problem prihlasit sa do Aisu, tak si z toho nerob tazku hlavu..totizto na nasej skole to je normalne a nik sa tym uz pomaly nezatazuje. Ale ak mas problem, tak brnki na studijne, oni ti uz poradia drzim palce, bo dovolat sa tam je zazrak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
sak kdo si to ma pametat...ked bol zapis na konci augustaaa?
p.s. :ak mozte prosiim,napiste sem niekto strucny navod..lebo asi aj ja budem zufala/ale zatial sa tvarim,ze na to dojdem
AIS-akademicky informacny system