Trest smrti má podľa návrhu zákona hroziť okrem iného za opakovaný homosexuálny styk. Príbuzným či priateľom homosexuála, ktorí nenahlásia jeho správanie úradom, má hroziť sedemročné väzenie.
Ugandskí politici diskutujú o možnosti zaviesť trest smrt
@Nikeboy Podla mna je to normalna tema. Na hadky si tu hlavne, ty tak sa spravaj slusne a nikto sa hadat nebude. Ty sam kritizujes ako su Slovaci zaostali, nebezbecny a netolerantny k homosexualom, teraz si aspon zistil, ze su aj netolerantnejsi ludia
A k teme ani nemam co dodat, politika subsaharskych africkych krajinach je vseobecne zaostala, tam ma uz naozaj nic neprekvapi. Najziarivejsie priklady su asi Zimbabwe a JAR, kedysi prosperujuce kolonie, teraz sa topia vo vlastnych problemoch a ani cierne obyvatelstvo si nemoze pochvalovat, ze sa maju za vlady ciernych lepsie, nez za kolonii.
Ak by to bolo myslene uprimne len ako tvrdy boj proti HIV myslim ze trest smrti by mal hrozit aj tym ktorym dokazu sex bez ochrany Aj ked to by bolo trosku zlozitejsie .
Necudujem sa ze homosexualitu uz riesa sankciami, sice na moj vkus su pritvrde a este nutit pribuznych takto udavat svojich blizkych je nechutne.
Predpokladam ze ked sa ugandsky politici rozpravali v uzavretej miestnosti so zastupcami tych krestanskych organizacii , pri napade zaviest takuto vec sa nahlas smiali pri velkych cigarach, vine a potlapkavali sa po pleci...
Nahadzat takych krestanov a politikov vsetkych na madagaskar som zvedavy ako by sa tam bez vsetkeho svojho prepichu drzali zasad , ktore kazu inym...
@1-@41 Trapas .... aj ked sa ti nepaci nieco co zbadas v beznom svete volas mamku ? ci tiez admina ? Neviem co medzi vami je , ale takymto spravanim zhadzujes vyslovene iba seba .
@nikeboy netreba 40krát napísať @admin včera som testoval automatický ban, keď niekto pridá viac krát za sebou rovnaký príspevok (pretože ho asi kopíruje a dáva do viacerých tém, ako dotyčná osoba, čo všade dávala youtube videá s vlasatými indivíduami, čo bola reklama na holiace strojčeky Braun). Keby to je oficiálne spustené, zatiaľ som to len testoval, tak by ti za 40 rovnakých komentov za sebou systém dal automaticky ban. A tu by nešlo o admina nejakého, to by bolo automatické.
K téme: Nesúhlasím s trestom smrti za homosexuálny styk, podľa mňa by mali udeliť trest smrti tým, ktorí ten zákon schválili. Podľa mňa tresť smrti má byť maximálny trest, len pre masových vrahov, ktorý zabili (a nie pri autohavárií) viac ako jedného človeka, ale za nič iné trest smrti by nemal byť a už vonkoncom nie, za to že niekto šukal niekoho.
A to že, 7 ročné väzanie príbuzným homosexuála, ktorý ho nenahlásili, to je fakt sila.
V každom prípade, toto je normálna téma, neviem prečo by ju mal zmazať admin. Skôr je to varovanie, ak si gay, tak nechoď na "svatobnú cestu" do Ugandy D
odstahovala by som sa odtial prec. myslim ze ti ludia su ako bez rozumu, tak aj bez mozgu lebo toto moze vymysliet a schvalit len chora hlava... a chudaci rodinni priulsusnici. ist do vazneia za nieco o com ani nemusis vediet? to je na hlavu postavene. a suhlasim s @tomas ze trest smrti by mal byt za mnohonasobne vrazdy, masove etc ale nie za takuto chujovinu.
@Tomas chyba bola v mojom pomalom nete, som klikol a nic, tak zase a zase nic, tak som klikal viac krat a zrazu..ups...no sorry. obcas mi ten google chrome nejak pomaly nacitava birdz. neviem preco. este raz sorry.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@Admin
Nemusíš sa toľkokrát samonahlasovať, stačí raz.
Mne sa teraz hádať nechce, utekám do školy. Ale nevedela som o tom a akože mám dosť.
Necudujem sa ze homosexualitu uz riesa sankciami, sice na moj vkus su pritvrde a este nutit pribuznych takto udavat svojich blizkych je nechutne.
Predpokladam ze ked sa ugandsky politici rozpravali v uzavretej miestnosti so zastupcami tych krestanskych organizacii , pri napade zaviest takuto vec sa nahlas smiali pri velkych cigarach, vine a potlapkavali sa po pleci...
Nahadzat takych krestanov a politikov vsetkych na madagaskar som zvedavy ako by sa tam bez vsetkeho svojho prepichu drzali zasad , ktore kazu inym...
K téme: Nesúhlasím s trestom smrti za homosexuálny styk, podľa mňa by mali udeliť trest smrti tým, ktorí ten zákon schválili. Podľa mňa tresť smrti má byť maximálny trest, len pre masových vrahov, ktorý zabili (a nie pri autohavárií) viac ako jedného človeka, ale za nič iné trest smrti by nemal byť a už vonkoncom nie, za to že niekto šukal niekoho.
A to že, 7 ročné väzanie príbuzným homosexuála, ktorý ho nenahlásili, to je fakt sila.
V každom prípade, toto je normálna téma, neviem prečo by ju mal zmazať admin. Skôr je to varovanie, ak si gay, tak nechoď na "svatobnú cestu" do Ugandy D
nech sa preorientujú, alebo odsťahujú
Ako aj spoločnosť na Slovensku je podľa mňa dosť konzervatívna, ale to čo je v Ugande je šialenstvo.
Trest smrti za to že má človek rád iného človeka a úradom vadí taká hlúposť ako pohlavie?!
Fú, kebyže mňa majú zabiť a matku, otca a sestru na sedem rokov zavrieť, no nech idú dopiče.
Tuším sa vraciame do stredoveku kedy cirkev upalovala čarodejnice. Cirkev robila odzačiatku len a len zle.