Ako neberte to v zlom, ale keby sú tu o tom 2-3 fóra nepoviem nič, lenže ja tu nič iné nevidím len taká univerzita, hintaká univerzita a taká fakulta a hintaká fakulta.... Neviem prečo, ale štve ma to, keď to tu vidím 31.júla! Čo si o tom myslíte?
sú jak jeblý stále dokola každý deň to isté...však ked prídu do školy tak zistia kto bude ich spolužiak...volakedy v tom bolo čaro ísť prvý deň do školy a zistiť čo to tam bude za lidi
tak ako p*coviny sa tu riesia ze kto ma ake jedlo rad, kto ma ake tel. cislo alebo teraz najnovsia ze ci je Voldemort panic, tak toto ma niekomu pomoct ??? a temy ktore niekomu pomozu sa ti zdaju hlupe ?? blbky z facebooku to tu ovladaju ???
hm? je jasné, že prechod na výšku je taký trochu medzník v živote a prináša to so sebou viac "náležitostí" (typu všetky formality, odvolania, intráky, cestovanie) ako napríklad prechod na strednú.
o to horšie, že tí zakladatelia málokedy vlastne dostanú normálnu odpoveď, lebo ostatných tie fóra tak strašne serú a majú nenormálne nutkanie to všade písať
@anniedecadence tu ide o toleranciu a powiem ti, že ak by tebe záležalo na tom na akú vysokú školu pôjdeš verím tomu že by si také forum sama založila....asi si ani nevieš predstaviť ake stresy sprevádzajú tieto situácie...a nejde tu o to akeho budeš mať spolužiaka alebo čo ...ide tu o informácie ktoré ti aspon ako tak napovedia a zmiernia stres čo sa týka prijímačok. A ubytovanie? o tom ani nehovorím. Ked máš veľkú vzdialenosť od domu a dokonca ti nepridelia intrák...nemáš v BA nikoho, priváty su drahé. Ako chceš študovať ked nemaš kde hlavu skloniť? ...buď rada že sa ťa to netýka.... a myslím že fórum o VŠ je 100x lepšie ako fórum o "pozeráte rodinku úžastných?" , "mám si dať hnedé alebo svetlé vlasy?"
podla toho ako sa to vezme ked niekto nutne surne hlada z kazdej VS spoluziakov tak mi to nehrazne lezie na nervy alebo ked sa dokola riesi na ktoru pravnicku fakultu ma ist aj ked je pravnikov jak najebanych a nebudu mat robotu a je vseobecne zname ktore su dobre
pokial sa jedna o nieco seriozne,co fakt malokedy, nevadi mi to
Sama si mala diskusiu o UKF tak absolutne nerozumiem tomu že sa ideš obúvať do ľudí čo sa na tie VŠ pýtajú ....teraz je tu ohromne veľa mudrlantov ktorí trošku zabúdajú že sami raz takéto fóra pred rokmi zakladali aby sa toho dozvedeli čo najviac a z pravej ruky pretože niektoré stránky ti takéto infošky podať nedokážu.....
@anniedecadence mne skor vadi, ze tesco ma uz akcie ,, skola konci ,, vysku riesim aj ja teraz .. absolutne mi to nevadi ... su tu horsie temy ako toto ... nezmyselne a ani vtipne ...
je mi jedno že sú prázdniny, nenávidím to najviac na svete, proste ešte keby bol nejaký normálny problém, na ktorý fakt ten človek potrebuje odpoveď, ale keď je tu 10krát denne téma "kto sa chystá na univerzitu Jána Pavla druhého", ide ma jebnúť jak sú ľudia sprostí -.- proste nechutný spam, to už je lepšie "mala som priateľov penis v ústach, som tehotná?".. na tom sa dá aspoň zasmiať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
sú jak jeblý stále dokola každý deň to isté...však ked prídu do školy tak zistia kto bude ich spolužiak...volakedy v tom bolo čaro ísť prvý deň do školy a zistiť čo to tam bude za lidi
o to horšie, že tí zakladatelia málokedy vlastne dostanú normálnu odpoveď, lebo ostatných tie fóra tak strašne serú a majú nenormálne nutkanie to všade písať
pokial sa jedna o nieco seriozne,co fakt malokedy, nevadi mi to