ok je to zvlastne ale uznavam ze tato anketa sa mi paci
hej, nenavidim to, ked v spravach davaju spravy zo slovenska, a este viac nenavidim, ked si pridem do obuvi a tam zrazu predavaju obuv, to ma ide urvat
ale chýba mi možnosť že nepozerám správy, ale sem-tam aj áno, ale nevadia mi správy zo slovenska keďže na slovensku žijem , ale keby som aj žil na honolulu tak by mi tie správy nevadili a bral by som ich na vedomie. síce by som to nijak neriešil, ale aspoň by som sa vedel vyjadriť na danú tému.
@n0win0u na ten koncert som chcel ist aj ja, len som nebol , ked mi kamarat volal kde som, uz som niekde inde nasaval a nemal som sa tam ako dostat alkohol je zla vec, preto ho uz nepijem
alebo skus sa kuknut na: Rancid- Time Bomb, to je taka pohodova pesnicka
@n0win0u Ale každý rok tam sú kapely,že človek chce ísť, minulý rok bola Kylesa, Crowbar, Moonspell, Machine head a Napalm death, ešte že aspoň Napalm som už videla bo ma išlo šlaknúť.
Tento rok by mohol byť Tiamat, to síce neverím, že bude, ale ako ich veľký fanúšik by som sa asi rozkrájala od šťastia... A na opeth som chcela ísť pred rokom do Blavy tak ma veľmi potešilo, že tam budú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
hej, nenavidim to, ked v spravach davaju spravy zo slovenska, a este viac nenavidim, ked si pridem do obuvi a tam zrazu predavaju obuv, to ma ide urvat
ale chýba mi možnosť že nepozerám správy, ale sem-tam aj áno, ale nevadia mi správy zo slovenska keďže na slovensku žijem , ale keby som aj žil na honolulu tak by mi tie správy nevadili a bral by som ich na vedomie. síce by som to nijak neriešil, ale aspoň by som sa vedel vyjadriť na danú tému.
(to by bola asi dlhá možnosť.. )
ale z punku je toho fuckt malo, co sa mi paci. skor tieto starsie veci ako expl, ktore su pomerne hardkorove
alebo skus sa kuknut na: Rancid- Time Bomb, to je taka pohodova pesnicka
je to mastrpiis !
Tento rok by mohol byť Tiamat, to síce neverím, že bude, ale ako ich veľký fanúšik by som sa asi rozkrájala od šťastia... A na opeth som chcela ísť pred rokom do Blavy tak ma veľmi potešilo, že tam budú.