Aj vam prisla sms od SDL že si mate chranit svoje auta?
text sms:
SMER pripravuje diskreditaciu SDL a dnes v noci chce polepit auta neodlepitelnymi nalepkami "Nevolte SDL". Strážte si v noci svoje auta, upozornite vsetkych. SDL
Namiesto cisla mi uviedlo len SDL (ako keby som ich mala v zozna
no keď to posielajú z vlastnej sms brány, tak sa ti to môže samé identifikovať ako SDĽ, čo keď posielajú hromadne všetkým sympatizantom, tak je jasné, že to nerobia ručne
Ja neviem, príde mi to ako bullshit, kto by lepil na autá tie "neodlepiteľné nálepky" a riskoval trest za vandalizmus a poškodenie cudzieho majetku? Lebo vlastníci áut by to určite nenechali len tak
sdľ je banda zúfalcov čo sa nedostanú do parlamentu...a nikto nebude lepiť žiadne nálepky..smer čo má 30 percent sa bude báť strany čo má 3%?? reklamný ťah ako poďme spolu..
@tommyhot hej povedal, že tie listy boli rozoslané 300 000 ľuďom po celom slovensku.. ako to mohol vedieť??? ja už fakt nechápem či on je taký sprostý, alebo či si myslel, že sú takí sprostí slováci... -.-
@klaudiqaaa je to jasne a zozerie mu to naozaj len debil. Dufam, ze to aspon par ludom otvorilo oci. Nech radsej idu volit paliho nez hentoho primitiva bolsevickeho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ja neviem, príde mi to ako bullshit, kto by lepil na autá tie "neodlepiteľné nálepky" a riskoval trest za vandalizmus a poškodenie cudzieho majetku? Lebo vlastníci áut by to určite nenechali len tak
Mne napisal len Filip