...ze vo vasom vztahu nastal okamih/ u mna asi po 2 a pol roku/ ze uz neni vsetko medzi vami tak ako na zaciatku,...ze ho/ju nedokazete ani trocha zmenit a ze uz mu/jej ani tak nezalezi na vasom nazore,lebo si je vami istyy, ... ze rozmyslate,ci ste rads
Ja som s chalanom už dva roky, furt ten istý a práve teraz mám to obdobie, že ma začína "nudiť", a začínam si uvedomovať, že prečo som s ním začala chodiť? Veď som mladá, a nechcem sa viazať, chcem si užívať života, nemyslím tým kurviť sa.....
Ale zase neviem si to bez neho predstaviť dosť dobre, viem nejaký ten mesiac by som bola rada, že už som sama, a mám slobodu, môžem si robiť čo chcem, a chodiť von s kým chcem, ale bojím sa, že by mi ho všetko pripomínalo! Všetky cestičky po ktorých sme spoločne kráčali, proste všetko!! Mám z toho hlavu v smútku Neviem čo robiť Už ho asi ani neľúbim Bože prečo to vypršalo? A už keď sa s ním rozídem, už nezačnem asi tak ľahko s niekym chodiť.
presn to s ami stalo po roku a pol a po dvoch rokoch sme sa rozisli,najskor som sa toho strasne bala ze ako to zvladnem a prve mesiace to aj bolo hrozne ale teraz som rada ze je to za mnou a ze osm sama a mozem zacat znova a citim taky pocit uspokojenia ze mi to stalo za to
2 tiez viem tak lahko s nikym nebudem najblizsie dost dlhe obdobie ale vzdy lepsie ako ten vztah stale zbytocne natahovat, lebo uz ked zacnes takto pochybovat uz to nie je dobre a nyvse v takomto veku je strasne viazat sa na tak dlho, to je proste pre nas neprirodzene, zatial by sme sa mali sustredit na ine veci ako na taketo dlhe vztahy
ale ja mam len jeho...kvoli nemu/kvoli sebe asi skor som prisla aj o kamaratov,kamaratky...Strasne sa bojim,ze nikdo lepsi/ked berem jeho super-stranky/ uz nepride
Jaaaj ked ste mlade a neviete co chcete tak nelezte do vstyahu iba sklamete chlapou boze.....preco sa niekto pusta do vstahu ked sa nechce viazat??Demencia
no co dodat je mi luto ale takto konci vela vztahov co sa viazu v tak mladom veku...mozno krozu prekonate a mozno nie je to len na vas dvoch...zelam vela stastia ale aspon (ako vy baby hovorite) budes mat za sebou pene obdobie ktore stoji za spominanie
@9No dasa zmenit v niektorych veciach ale iba niektory a ked si chcela vazny vstach snim tak preco ho nechces??...a ak preto ze ho nejde zmenit tak naco si zacala vstah s niekim kto ti nevihovuje??
chavez --- neverim,vobec zadny ?? no okrem tej svadby to uplne sedi.
@11...no lebo jednoducho par veci zistis az po velmi dlhom case.a preto,ze je najstarsi syn a boja sa onho jak keby bol z cukru.a sluboval mi,ze po mature sa to zmeniii,ale nezmenilo sa a on sa nevie ohlasit doma a poslucha ich na slovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale zase neviem si to bez neho predstaviť dosť dobre, viem nejaký ten mesiac by som bola rada, že už som sama, a mám slobodu, môžem si robiť čo chcem, a chodiť von s kým chcem, ale bojím sa, že by mi ho všetko pripomínalo! Všetky cestičky po ktorých sme spoločne kráčali, proste všetko!! Mám z toho hlavu v smútku Neviem čo robiť Už ho asi ani neľúbim Bože prečo to vypršalo? A už keď sa s ním rozídem, už nezačnem asi tak ľahko s niekym chodiť.
kua,tak ale zvazme,ze v sexe nam to ozaj klape?takze velke pozitivum
Muz si berie zenu, pretoze dufa, ze sa nezmeni ale ona sa meni.
Zena si berie muza pretoze si mysli ze sa zmeni, ale on sa nemeni.
Inak viem ze to nie je o svadbe ale celkom to sem sadne... A co sa tyka krizi tak nie som opravenny hovorit kedze som ziadny taky dlhy vztah nemal...
@11...no lebo jednoducho par veci zistis az po velmi dlhom case.a preto,ze je najstarsi syn a boja sa onho jak keby bol z cukru.a sluboval mi,ze po mature sa to zmeniii,ale nezmenilo sa a on sa nevie ohlasit doma a poslucha ich na slovo