Ja niekedy ked sa pozrem okolo seba a vsimam si vztahy ludi, pripada mi vacsina z nich taka umela, ako keby tam nebola prava laska, ale len taka pretvarka. Ze vsetko je to len preto aby im ludia zavideli, alebo ze ten chalan ju chce len obchytkavat a tak,
prepac, ale "a dievca sa zase namota lebo a komplexy" wtf? nejako divne to cele opisujes a podla mna ta viacej stve to, ze ty nemas asi nikoho, ak sa mylim tak sorry, ale mne to tak pripada
@anitchka mal som tym na mysli ze niektore baby maju komplexy ze su skarede a pritom to nemusi byt pravda, tak chcu vzdy niekoho mat aby tie komplexy nemali. a ano, som forever alone. povodne som to chcel napisat aj do prveho prispevku reku ze sak aj tak sa to niekto spyta ale som to tam nedal nakoniec
Teraz to bude mozno trochu mimo temy, ale nezda sa mi, ze by 16-rocny clovek mal pravo o sebe povedat, ze je "forever alone" (ibaze by sa tak sam rozhodol a dopredu si predsavzal, ze nikdy v ziadnom vztahu s nikym nebude). Ved predsa nemas 40 rokov, aby si o sebe hovoril, ze si nikdy nikoho nenajdes - teda ak mas naozaj tych 16 rokov... To je akoze neskoro, ked si v 16 rokoch s nikym nechodil? Pre niekoho mozno ano, ale zdravy sedliacky rozum hovori, ze je to este v poriadku.
Ja som tiez dost podobny pripad a stale si hladam sposob, ako sa s tym vysporiadat. Sice mam viac penazi aj casu na seba (mozno to znie egoisticky, ale je to tak), ale obcas ma to trapi. Napriek tomu sa mi nechce nasilu nejake taketo vztahy nadvazovat, kedze si nie som isty, ci som bol niekedy vobec do niekoho naozaj zalubeny - ked tam nie je tento prvok, tak mi take "vztahy" pripadaju dost hlupe.
A ak je naozaj realny ten dojem, ktory vo mne zanechali napr. mnohe pouzivatelky BIRDZ-u (pretoze tu maju ludia tendenciu odhalit viac nez v beznom ne-virtualnom rozhovore), ako aj naznaky urcitych nazorov, ktore som postrehol u dievcat, s ktorymi sa stretavam (spoluziacky, atd.), tak som pravdupovediac dost zhnuseny.
Pretoze to vyzera tak, ze vsetci sa hraju na spravne, slusne, pekne upravene a vzdelane dievcatka, ktore maju pomaly 3 vysoke skoly a su vzor cnosti - pricom realita je presne opacna...
Neviem, akymi matkami budu taketo zeny a comu budu ucit svoje deti (ak sa vobec rozhodnu nejake mat, lebo v poslednom case je tu celkom v mode aj nenavist voci detom).
Popri tom je tu aj akasi podvedoma atraktivita zien, ktore su niecim zvlastne, nezavisle a na nejaku svadbu a rodinu nepomyslaju - hoci viem, ze taka pritazlivost je skor kontraproduktivna a nic dobre by z toho nebolo - len nepokoj a pocit prazdnoty... :/ Pre vsetky tieto dovody je otazka nejakeho vztahu (aspon u mna) dost zlozita.
Neviem v akých kruhoch sa ty pohybuješ, ale ja čo mám vo svojom okolí vzťahy, tak len pri jednom som si nie celkom istá, že tí dvaja k sebe aj naozaj niečo cítia, zvyšok sú seriózne zamilované páriky, pri ktorých si už nedokážem predstaviť, že by spolu neboli... niektorí už dokonca plánujú svadby
Ja som inak tiež proti tým vzťahom "ja som sama, ty si sám, dajme sa dokopy aj keď k sebe nič necítime"
ja osobne suhlasim s @6 sorry chlapce ale posobis zufalo ze nijaku nemas a zavidis ostatnym
nechapem co sa do nich staras, su to ICH vztahy ONI to tak chcu, ci si myslis ze akoze si velky hrdina ktory kebyze ma tu zenu tak ju akoze zachrani a dobre sa o nu postara?
joo uz viac ako rok kamos a kamoska hlavna vec ze ked boli este kamarati sa nemali moc vlaske a potom snicoho nic chodili ksebe a skrabkali sa chapeet skrabkali! adako to potom vzniklo ... a stale mi to pride take umelee.. a hlavne z jeho strany pretoze si myslim ze ju ma len preto aku má super postavu dobre mozno ma ju rad ale myslim ze jej telo ma viac ..a pride mi to take proste ..
hah, zdá sa mi, že ľudia ani nepoznajú samy seba, samozrejme nemajú ani šajny o parterovi a idú uzatvárať vzťahy. Vzťahy sú živé, treba na nich pracovať. Základom dobrého vzťahu sú napríklad hodnoty. A je fajn určiť si cieľ, aby partneri vo vzťahu rástli spoločne. Vzťahy sú o učení. Ak sa budeme vkuse baviť o vonkajšku, no asiže jeden druhého nespoznáme ;o) Je to len navonok a to vyprchá... Treba spoznávať svoj vnútorný svet a na tom sa už aj dá stavať.
ja vidím iba podozrivo veľa príznakov brave new world. šukajme, šukajme od detstva, svet bude krajší, šťastie sa dá dosiahnuť. jestvuje štandard človeka.
@flysser podla mna si to dokonale popisal...mne pripadaju vsetky vztahy umele, gycove a bezvyznamne...len pri maloktorom pare si poviem, ze im to spolu pasuje a nejako to aj vyzera
@flemi moj vztach k zenam je asi taky ze vacsina z nich su slapky. ja viem, nieje spravne ich vsetky hadzat to jedneho vreca, ale pochop ze tato moja averzia nieje vrodena, ale vznikla na zaklade pozorovania okolia. a este navyse, je jedna baba na skole ktora sa mi pacila, bola ku mne mila, chcel som jej vyjadrit svoje city, dokonca som si myslel ze je slusna, a teraz sa prihlasim na FB a pozeram - dala si tam fotku jak fajci vodnu fajku. mozno si vies predstavit ako sa teraz citim
mne ani nie... do vzťahov ostatných sa moc nestarám.. - tak či tak nikdy nevidíš do hĺbky toho vzťahu. nekráčaš v tých istých topánkach čo oni... tak je až moc odvážne ten vzťah vôbec nejako súdiť... jediný vzťah, ktorí môžem povedať, že mám právo posúdiť je môj a mojej najlepšej kamarátky.. a ani jeden sa mi nezdá umelý. myslím, že ani v jednom nejde o sex ani o to známe "nechcem byť sám, tak budem chodiť s tebou"...
mne skôr prídu umelí niektorí ľudia.. zvlášť holky v mojom okolí... každý týždeň majú "na muške" iného... div neplačú do vankúša, že nevedia ako sa majú k nemu dostať a oooon je určite ten pravý.. a o týždeň je to už iný... desí ich predstava dlhodobého vzťahu, lásky... a áno, ak si potom takýto ľudia nájdu vzťah (lebo si nemajú kde pichnúť) tak to umelé určite je... takže asi dosť záleží od toho kto sa v akom prostredí pohybuje
jj presne ten pocit mam, poznam asi iba jeden par ktory ma normalny seriozny vztah a ostatni to maju ako nejaky prijebany doplnok ci co...anyway taky vztah mozes osrat, ked sukat tak iba sukat a ked lubit tak lubit naozaj...su to ludia ktorym nejde o nic ine len o dizajn, ja som este nikoho nemal lebo vsetky baby co sa namna nalepia su presne take umele,a dievca s ktorym si to viem predstavit uz niekoho ma takze som len potichu a cakam kedy pride nieco ozajstne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale vidim hrozne vela podvadzania
@matheusko ved ani ja to nejako neriesim ale len tak zbezne ked niekoho vidim
Ja som tiez dost podobny pripad a stale si hladam sposob, ako sa s tym vysporiadat. Sice mam viac penazi aj casu na seba (mozno to znie egoisticky, ale je to tak), ale obcas ma to trapi. Napriek tomu sa mi nechce nasilu nejake taketo vztahy nadvazovat, kedze si nie som isty, ci som bol niekedy vobec do niekoho naozaj zalubeny - ked tam nie je tento prvok, tak mi take "vztahy" pripadaju dost hlupe.
A ak je naozaj realny ten dojem, ktory vo mne zanechali napr. mnohe pouzivatelky BIRDZ-u (pretoze tu maju ludia tendenciu odhalit viac nez v beznom ne-virtualnom rozhovore), ako aj naznaky urcitych nazorov, ktore som postrehol u dievcat, s ktorymi sa stretavam (spoluziacky, atd.), tak som pravdupovediac dost zhnuseny.
Pretoze to vyzera tak, ze vsetci sa hraju na spravne, slusne, pekne upravene a vzdelane dievcatka, ktore maju pomaly 3 vysoke skoly a su vzor cnosti - pricom realita je presne opacna...
Neviem, akymi matkami budu taketo zeny a comu budu ucit svoje deti (ak sa vobec rozhodnu nejake mat, lebo v poslednom case je tu celkom v mode aj nenavist voci detom).
Popri tom je tu aj akasi podvedoma atraktivita zien, ktore su niecim zvlastne, nezavisle a na nejaku svadbu a rodinu nepomyslaju - hoci viem, ze taka pritazlivost je skor kontraproduktivna a nic dobre by z toho nebolo - len nepokoj a pocit prazdnoty... :/ Pre vsetky tieto dovody je otazka nejakeho vztahu (aspon u mna) dost zlozita.
áno, dnes je podozrivé byť sám.........vlastná skúsenosť
na základe cca 20 Tvojich diskusií o vzťahoch a dievčatách a ich tóne...........sorry, to nesvedčí o zdravom vzťahu k ženám......
Ja som inak tiež proti tým vzťahom "ja som sama, ty si sám, dajme sa dokopy aj keď k sebe nič necítime"
nechapem co sa do nich staras, su to ICH vztahy ONI to tak chcu, ci si myslis ze akoze si velky hrdina ktory kebyze ma tu zenu tak ju akoze zachrani a dobre sa o nu postara?
je dost hlupe v 16tich rokoch tvrdit ze si forever alone
ale OK, k teme - niekedy ked sa pozriem na nejaky par tak si poviem ze ja by som osobne taky vztah nechcela, ale to je vsetko asi
ked im to tak vyhovuje tak prosim, kazdy si je strojcom svojho stastia a nestaram sa do nich
netreba skatulkovat, radsej sa snaz najst niekoho, s kym by si mohol mat taky vztah po akom tuzis
neriesim "vztahy" deciek...
mne skôr prídu umelí niektorí ľudia.. zvlášť holky v mojom okolí... každý týždeň majú "na muške" iného... div neplačú do vankúša, že nevedia ako sa majú k nemu dostať a oooon je určite ten pravý.. a o týždeň je to už iný... desí ich predstava dlhodobého vzťahu, lásky... a áno, ak si potom takýto ľudia nájdu vzťah (lebo si nemajú kde pichnúť) tak to umelé určite je... takže asi dosť záleží od toho kto sa v akom prostredí pohybuje