ee nikdy, mám super sestru aj keď teraz s ňou už nebývam, anbi predtým sme sa nehádali ani nič, ide o to že ja som sa nikdy nad ňu nepovyšovala aj keď som o 6 rokov staršia, takže aj ona ku mne mala vždy taký nejaký prirodzený rešpekt, ako ja k nej
máš doma brata, ktorý celý deň behá so vzduchovku v ruke a snaží sa vraždiť vrabcov pre svoje mačky a na to, aby sa mohol chváliť?! ..... ak nie tak nevieš, čo je to otrava - lebo on o tom nonstop vypráva
@erula takže ty máš sama izbu a pičuješ ? no to snad ne ty rozmaznaná kurva za toto by som ti hned jednu prijebal a čo máme hovoriť my čo máme spoločnú izbu so svojími kokotskými surodencami...ale som sa rozhorčil idem radšej masturbovat zakial je tá piča preč...
ked malu segru chytia tie jej muchy, mam chut ju vyvesit von na strom dole hlavou a hadzat do nej vajca a rajciny.. niekedy je to fakt neznesitelne drze prespekulovane decko.. ale aj tak ju mam rada a bracho, tam sa radsej nevyjadrujem..
@erula Ja mám teraz 18-ročného brata a je medzi nami 4 roky rozdiel. Možno tak pred pár rokmi (asi 3 roky dozadu) sme sa vkuse hádali, byli, liezli sme si na nervy.. Ale teraz čím sme starší je to lepšie Smejeme sa spolu na hovadinách a rozprávame sa o všetkom o čom sa len dá. Niekedy je to fakt fajn pocit vychádzať s ním bez problémov. Bijeme sa už len tak maximálne zo srandy. Aj to len tak že to nebolí nášťastie Neviem koľko má tvoj/a brat/sestra.. ale ony z toho vyrastú ešte bdueš rada že ich máš pri sebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
isteže občas áno, ale na to aby som pomýšala na to že by som ju radšej nemala sa moc ľúbime
ale tak našťastie som najstaršia, takže zabľačím, pofackám ich a mám pokoj
bolo to horšie keď sme boli menší teraz viac menej OK
lezie mi na nervy, len keď so mnou komunikuje alebo je v mojej blízkosti
Síce teraz ani nie až tak, ale keď sa vrátil dom, nevedela som si na ňu zvyknúť.
(ako napr. aj teraz)