Mne to napríklad dosť vadí, lebo keď idem na net, tak hneď čo si dám do vyhladávania nejakú vec alebo len tak na niečo natrafím, zistím, že je to fake. Síce si nič neobjednávam cez internet, ale len si chcem pozrieť, ako vyzerajú peňaženky z vnútra, predt
je mi to uplne jedno... niektri ludia nemaju 500eur na to aby to vyvalili za krepu tasku len preto, ze to je volaka super prestizna znacna tak si kupia radsej fake lebo je lacny... aj ked ja osobne by som to nenosila ale niektori to vyhladavaju tak co uz...
aj kebyze si kupis original, nikto ti neuveri ze je to original lebo tych fejkov je uz po svete viac ako samotnych originalov, a navyse tie lepsie spracovane fejky su uz laikom vacsinou na nerozoznanie...ale osobne by som si nekupovala ani original ani fejk
ciastocne suhlasim s @8 , aj ked take znacky nenosim, cize nemam ako narazit na fejky, no taky original si budem moct dovolit, az ked budem poriadne zarabat
je mi to jedno, ja také nekupujem a nech si každý nosí čo chce...skorej mi vadí za akých neľudských podmienok sa "napodobeniny" vyrábajú; ale za takých istých podmienok sa často vyrábajú aj veci z trademark.....
radsej si kupim v hmku neznackovu tasku za 30 eur trapny fejk vuittonu ktory ma kazda cigana.naysse vidno kto ma ejk a kto nie. ja by som fejky urcite nikdy nekupovala
tietodve veci ..... no hnus proste.... nosia to len preto nie žeby sa im to lubilo ale preto lebo je to vitoooon a i tak je to len fake.... čiže hnus na hnuse....
ostatné faky mi nevadia absolútne a jesú mi urkadnuté
@shoesmaniac ja ti to verim, o takych vitonkach od cinaka nie je o com...avsak fejky su rozne, mozes si fejk kupit za 20eur, no aj za 80..a pri prepracovanejsich fakeoch to nebyva take jednoznacne a pre laika (cize tak cez 90percent slovenska) uz vonkoncom nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ak na takú značku nemám, tak si kúpim inú-lacnejšiu a vyzerám šmrncovo a fajn...ako keby som si mala kúpiť očividný fake a vyzerám lacno a smiešne..
ciastocne suhlasim s @8 , aj ked take znacky nenosim, cize nemam ako narazit na fejky, no taky original si budem moct dovolit, az ked budem poriadne zarabat
..... no hnus proste.... nosia to len preto nie žeby sa im to lubilo ale preto lebo je to vitoooon a i tak je to len fake.... čiže hnus na hnuse....
ostatné faky mi nevadia absolútne a jesú mi urkadnuté