Murphyho nemám rada.
Na Nielsena nemám vyhranený názor.Vesmírna prda bola neskutočná sprostosť, ale dajme tomu Utečenec na úteku bolo také primitívne, až to bolo dobré.
Sheena si rada pozriem, hlavne v Dva a pol chlapa (jeho postava ma geniálny prístup k životu) a v prvých Horúcich strelách.
maximálne tak Murphy, odkedy natočil zamilovaného profesora tak ho mám plnbé zuby...ale do Leslieho sa nedá navážať...paródie v ktorých hral ma dostanú aj po 100 reprízach
TO su ty najgenialnejsi parodujuci ludia ako sheen a nielsen ... BEST OF THE BEST kolko krat budem pozerat take tie ich klasicke parodie tolko krat sa budem valat pozemi I LOVE HUMOR
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
sak Leslie je supeeer ^_^ zboznujem parodie, aj ked niektore su trapne, no a?
Na Nielsena nemám vyhranený názor.Vesmírna prda bola neskutočná sprostosť, ale dajme tomu Utečenec na úteku bolo také primitívne, až to bolo dobré.
Sheena si rada pozriem, hlavne v Dva a pol chlapa (jeho postava ma geniálny prístup k životu) a v prvých Horúcich strelách.