vieš, môj zlatý, čo je ešte horšie? dostať uprostred noci krámy - lebo to musíš vstať, umyť sa, dať si hygienickú pomôcku a ak máš tú smolu, že zašpiníš posteľ, ešte aj to čistiť, lebo krv keď zaschne, tak sa jej tak ľahko nezbavíš
ja mam rada pocit ked sa zobudim ze sa mi chce cikat, potom sa vycikam a sladko zaspim narocky spavam s odokrytymi nohami aby sa mi chcelo v noci cikat
naposledy sa mi chcel čúrať takto v noci asi keď som mal 12 rokov ... proste idem na WC tesne pred spánkom a potom hneď jak sa zobudím, ja fakt nechápem jak sa može niekomu chcieť na WC počas spánku a to vypijem pred spánkom ešte pol litra vody
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale ak sa prebudím tak to naštve len vtedy, ak sa na to prebudím cez skvelý sen!
@mirkova @6 Ešte šťastie, že mne to doteraz prišlo vždy až ráno... (knock-knock)
@purpledrug666
čo zajkova?
filip
Uveď ma ako príklad, nechceš?
V noci aj štyrikrát
A pamätáš, jak som šla počas.. Toho?
Proste k téme, za tie roky som si už zvykla Za noc idem aj niekoľkokrát, proste sa zobudím, idem a spím ďalej