mna to uz dost vytaca, je to cim dalej tym menej prehladne, vobec sa v tom nevyznam a ked uz mam aspon aku-taku predstavu kde co je tak sa to zas zmeni... x((( napr. forum som si teraz vsimla ze je zase ine...
ja mám rád zmeny a väčšinou každá zmena smeruje k lepšiemu ale samozrejme na druhej strane nesmieme zabudnúť na to, že jeden človek nemôže vyhovieť všetkým
Je fakt,že by nemuseli byť tak často zmeny,stačilo by to opravovať,a pridať to,čo tu chyba,ako napr. aby som videl kto ma má v kamošoch,alebo ešte archív odoslaných správ...
no sere ma to ale konecne sa vyriesil jeden velky problem ktory som stale spominal v mojich diskusiach takze som velmi stastny aj ked novy dizajn sa mi moc nepaci ale inak je to super , konecne
Kazdou zmenou chce tvorca stranku vylepsit, zkraslit alebo posunut niekam dalej. Mne sa zmeny tu na birdzi pacia a prajem Tomasovi vela dobrych napadov dalej.
Mne zas vkuse nejdu tie videá a neda sa ani skontaktovat s adminom. Inak je pravda ze je tu toho uz dost vela a bolo by lepsie to trocha lepsie spracovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Akurát dávno sľúbené funkcie nepribúdajú a neohlásené nové nefungujú.
stagnácia znamená, že to má niekto v **** a kašle na to.
nechápem, prečo sa všetci sťažujú zmeny, keď to je pozitívum
stále niečo nové, ale tie pokazené veci sú stále ešte pokazené, to je úplne že ignoré