na ZS hej.. a teraz na gymply nas vobec neskusaju.. ale oni to robili tak napr: že dnes je 25. 9. tak by povedali že: 25 -9= 16, 1+6=7 a sedmička by šla odpovedať.. alebo jeden učitel nosil kocky.. och to bolo strasne
och veru skusali hadam podla vsetkeho. podla datumu, jeho scitania odcitania, niekedy dokonca aj nasobenia a delenia ale aspon sme boli povacsine pripraveni na to, kto bude odpovedat
Len výnimočne. Keď napr. nikto si nemá opraviť nejakú známku alebo keď majú všetci rovnako známok. Tak potom podľa dátumu. A keď vyvolá niekoho kto chýba alebo už odpovedal tak potom to spočítava, delí atď
Nie, nás skúšajú podľa známok alebo bodov. Okrem teda geografie, tam skúša len po písomke, aby sme si to mohli opraviť. Na chémii sme v heterogénnych skupinkách a tam nás skúša podľa maticového systému A na slovine a dejepise hádže kockou a mám takú super kombináciu (2+1), ktorá padne možno tak dvakrát za šk. rok, a aj to vtedy, keď si dám čierny bod A v tom onom mám číslo 7.
no fuj, neznášam takéto skúšanie. to väčšinou na začiatku roka keď ešte nemáme body žiadne. alebo od začiatku abecedy - som druhá :/
a slovenčinárka zvykne ešte občas robiť také napr. že "no dnes je 25, odčítame 9 ako mesiac, v tomto rade sedí 7 ľudí- krát sedem, desať vás chýba tak /10......"
je to hrozné, a navyše sa väčšinou pomýli, takže..sranda.
@greendgirl keby len hentak ale napr ja som 6. ...je dajme tomu 28.9. (nie je ale priklad) 28-9-4.hodina....15...hm takze 1. na piatej strane...a aj to kludne može byť šestka
na základke nie, na strednej aj hej..tak napríklad slovenčinár sa pozrie okno, uvidel že ,,N-Centro,, tak spočítal všetky písmená = 7 a nešiel podľa výkazu ale jak sme sedeli v laviciach tak rátal a siedmy šiel odpovedat on má divné metódy aj keď ide podla dátumu.. minule mu nejak vyšlo že 8 a tak rátal O-S-E-M a išla odpovedať 4ka
my sme to väčšinou mali tak, že sa vzal dátum alebo nastúpila subjektívna nálada vyskúšať toho-ktorého žiaka alebo pochybné matematické úkony vychádzajúce z dátumu a kadejakých iných čísel, čo človeku môže napadnúť
nasa fyzikárka skúšala nasledovne. Vyvolala len tak niekoho kto ju napadol, ten jej samozrejme povedal, že nič nevie. A ona mu povedala, že musí povedať nejaké číslo a to šlo D vždy sme vraveli nejaké vysoké čísla, že 25625 a ona si mínusovala delila...potom jej z toho vždy vyšla 36 kedže nás nebolo 36 tak počítala dalej...6X6 je 36 čiže 36:6 je 6 takže 6 ide DD to jebnutá žena, čo ti poviem D
u nas vzdy skusali podla poradia v abecede, co ma stvalo, lebo som bola 3. takze som vzdy sla odpovedat, zatial co taki od 15. dole nemuseli ist nikdy...to, ked ja budem skusat, idem odzadu deti, traste sa
Ha, . . . to si pamatam . . . u nas to blo tak, ze datum +/- holub za oknom a neviem co vsetko znasobene, vydelene, umocnene, odmocnene . . . idees, a vzdy to vyslo na jedneho spoluziaka . . . ono sa to uz dako vypocitalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
... k tabuli!!
Som 1. (Rofl)
takže jedine prvého
a bola som tusim... ja uz neviem. nieco okolo 14
Ja som 22
niezeby nestacilo ze som v triede posledny vyvrhel, este aj v triednom vykaze musim byt :/
ale to som mala strasny tyzden, stale som vystupovala a musela som sa ucit na 2 pisomky z teorky.. -.-
a slovenčinárka zvykne ešte občas robiť také napr. že "no dnes je 25, odčítame 9 ako mesiac, v tomto rade sedí 7 ľudí- krát sedem, desať vás chýba tak /10......"
je to hrozné, a navyše sa väčšinou pomýli, takže..sranda.
a tuším som 15-ka
skúšajú tak na niektorých hodinách (ach)
"Dneska idú všetci, čo majú čierne tričko.... ohohooo, Romana!"
"dneska idú tí, čo nie sú prezutí... Romana, aké nečakané!"
"Dneska je 9.3., 9 deleno tri je 3, to je... Romana!"
"Dneska nie je nikoho, tak ide Romana!"
"A keďže má dnes Romana meniny, tak ako darček pôjde odpovedať, lebo ona to isto vie."
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh.
Včera ma to tesne minulo. Som 23.