keď nájdem nejakú super pesničku, pozisťujem si niečo o autorovi a stiahnem celý album odkiaľ je tá pesnička :p čiže nikdy nepočúvam jednu pesničku stále dokola
Pri veciach, co sa mi zapacia na prve pocutie sa mi to casto stane (napr. nejaky typicky pop), a postupne na pesnicku zabudnem.. Ked ma nieco fakt chyti az po viacnasobnom vypocuti, zvacsa ma ta pesnicka nikdy neomrzi, stane sa stabilnou sucastou priecinka oblubenej hudby
Bezne sa mi stava, ze najdem pesnicku co ma hned zaujme, najdem si potom cely album / interpreta a zacnem ho pocuvat, no o par tyzdnov sa mi tie "highlightove" kusky (z ktorych su napr. single), uz vobec nezdaju naj a pocuvam hlavne ten zvysok albumu/tvorby. Ten potom moze ostat mojim oblubenym natrvalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
teraz3x ešte tak 20 a budem jej mať dosť
Bezne sa mi stava, ze najdem pesnicku co ma hned zaujme, najdem si potom cely album / interpreta a zacnem ho pocuvat, no o par tyzdnov sa mi tie "highlightove" kusky (z ktorych su napr. single), uz vobec nezdaju naj a pocuvam hlavne ten zvysok albumu/tvorby. Ten potom moze ostat mojim oblubenym natrvalo.
ešte neomrzela.