dost casto by som povedala. v sukromi mi moj drahy hovori ze som posadnuta upratovanim. pravda je taka, ze ma to bavi a takisto kazdy den v praci nonstop
občas sa stane... napríklad aj keš sa mám učiť alebo keď zistím, že je tu fakt nehorázny bordel už... čo sa často nestáva...
ale minule to bol hardcore, nejakým omylom som spala 16 hodín, pak som sa zobudila a tri hodiny v kuse som upratovala a nevedela som ako to zastaviť
a pre pár týždňami sme zas boli v Ikei nakúpila som si pár hlúpostí do izby a ak osom tam videla všetky tie modelové izby akosi to na mňa zapôsobilo a snažím sa to tu udržiavať ako tak upratané...
hej hej..A dosť často ! Proste ma to chytí a komplet si poupratujem izbu, povysávam, umyjem všetko atď... A keď som v takej nálade tak občas komplet upracem celý byt
juuuj milujem keď mám upratovaciu náladu to si všetko upracem (a raz to tuším nezostalo len pri mojej izbe ) momentálne by sa mi hodila lebo sa tu už nemám kde hýbať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a potom cely byt vypada jak zo skatulky
ale minule to bol hardcore, nejakým omylom som spala 16 hodín, pak som sa zobudila a tri hodiny v kuse som upratovala a nevedela som ako to zastaviť
a pre pár týždňami sme zas boli v Ikei nakúpila som si pár hlúpostí do izby a ak osom tam videla všetky tie modelové izby akosi to na mňa zapôsobilo a snažím sa to tu udržiavať ako tak upratané...