skor ked si uz kychnem. a len niekedy. teraz, ked som chory, nie. ani ked mam sennu nadchu, tak nie. ale ked sa jedna o povedzme 2 kychnutia denne, ktore prebehnu hladko (rozumej ze nemam 10 minut pocit, ze by som si kychol, ale nejde to a musim cumiet do svetla a aj tak to moc nejde , tak vtedy ano
@pubertslatinocelny aj ty sa kukas do svetla? som myslel ze som sam...ale chcel by som vediet ze ako tomu svetlo pomaha
a k teme...zalezi od prostredia... naposledy mi triedna vypicovala ked som si kychol nahlas, ja si teda cievku v hlave nechcem riskovat. a ona ze je to proti etike a ked mam nutkanie si kychnut ze mam vyjst z miestnosti...ano za sekundu som totizto na chodbe sak co?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a k teme...zalezi od prostredia... naposledy mi triedna vypicovala ked som si kychol nahlas, ja si teda cievku v hlave nechcem riskovat. a ona ze je to proti etike a ked mam nutkanie si kychnut ze mam vyjst z miestnosti...ano za sekundu som totizto na chodbe sak co?
mna by to tiez zaujimalo. podla mna, kto to pozna (pocul o tom), ten to robi - lebo obvykle to funguje. ale myslim, ze vela ludi o tom nevie.