Keď mi dačo povie o ňom,nevadí mi to ... ale keď povie ,, toto robíš presne jako on,neznášam to ... " alebo ,, sprav mi to ešte raz a končíme,som na to alergická už od vtedy ako som chodila s .... " tak to ma vie fakt nasrať......
@1 a vždy sa mi pri tom tak láskyplne otvárajú nožíky vo vrecku a pištole nabjíjajú samy od seba a cítím záchvevy neopísateľnej sesterskej lásky k tým milým děvkám... pardón, devám.
najlepsie ked idete s niekym prvy raz von a uz vtedy trepe o svojej byvalej a nakoniec vam zajebe po dvoch mesiacoch ze ju asi este stale miluje aj po roku! R.e.s.p.e.k.t.
nemal som s tym problem, nemam ani problem ked mi normalne na rovinu povie co robim zle a on robil dobre. Sme len ludia a kritika by nas mala posuvat v pred
@thevanderdark ver mi, že to skutočne nie je vtipné ja keď počujem meno Soňa z jeho úst, tak mi tryská para z uší, valí sa mi pena z huby, mám mimické zášklby a svalové kŕče
bavili sme sa o tom keď sme spolu ešte neboli ..teraz už sme to akosi uzavreli ...čo-to som povedala o svojich bývalých ..on čo-to o svojich... základ všetkého je , že už k nim nič necíti ..a ja nič necítim k bývalým...tým by sme túto kapitolu mohli uzavrieť..každý máme nejakú minulosť ale treba žiť pre prítomnosť a budúcnosť..
Naklepeme mesko! osolíme, nebojte sa! mesko sa nikdy nepresolí! hodíme na vopred namastený plech!
Rúra na 250! posekáme kapustu, okoreníme, nezabudnime kmín. rozložíme kapustu po plechu, podlejeme horúcou vovou, na to položíme naklepané mesko! hodíme do trúby. Pečieme hodinu!
Mne nevadí, keď mi chalan hovorí o svojej bývalej. A ani mi nevadí keď sa s ňou stretne a ja o tom viem. Nechápem nač robiť také caviky. Je to jeho minulosť, jeho zážitky, tak čo no. To je len tá ľudská žiarlivosť.
ja som sa priatela nA byvalu sama pytala, zaujima ma to, myslim ze mi to vela povie...a jemu to nevadilo keby vadi ak sa nepytam.ja byvaleho nemam takze o ziadnom nerozpravam
asi tak nejak ako @demoniqangel ... netreba do detailov, ale v rámci normy, aby si vedel, čo si ten druhý berie do každého vzťahu a prečo sa možno v niektorých situáciách správa tak ako sa správa...možno mu v niečom pomôcť...podľa mňa je normálne, ak vieš niečo, čo mu v minulosti ublížilo al pomohlo al podobne. pomôže to podľa mňa aj v tom ďalšom vzťahu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
aj príhody z postele či iných miest kde šukali proste je to to čo na nej najviac milujem
ale ak by mi náhodou urobil to, čo sa píše v @7 (čož' neurobil ani si nemyslím, že by niekedy urobil), zjedla by som ho
Ale inak neriešim
okej raz to bolo mozno primoc ale tak, nehovoril o nej pekne tak to bolo ok
Dodáva to pocit že ste horší , partner by mal byt ten NAJ NAJ NAJ do určitej zdravej miery samozrejme
inak mi to pripomína (dúfam že pojde link)
» www.facebook.com/photo.php?v=530...
Rúra na 250! posekáme kapustu, okoreníme, nezabudnime kmín. rozložíme kapustu po plechu, podlejeme horúcou vovou, na to položíme naklepané mesko! hodíme do trúby. Pečieme hodinu!
vyberieme a pokrm je hotový. Podávame teplé amen.
a nepaci sa mi ked mi rozprava o ex..a este nebodaj porovnava..
s akou spomienkou
a ked nechcel povedat tak som dovtedy naliehala kym som sa dozvedela skutocnosti , ktore mi na nic neboli, ale este aj pekne zaboleli
but that´s just me
Náhodou sa dozvieš veľa vecí, čo nemáš robiť