Minulý piatok , dejepis , neučil som sa nič , odpovedalo 6 žiakov a bol som na rade ja , dala mi dementné otázky ktoré by vedel asi každý ale predomnou padli 2 päťky a 4 štvorky a dostal som jediný 1tku a prečo by som mal byť snob ?
@sandy114 kriste pane a čo ti tu ma vykladať svoje problemy? ved je to obycajna diskusia nemusia sa v kazdej riesit vazne veci ktore su skutocnymi problemami
nemám rada, keď niekto naschvál hovorí, že sa neučil a ešte to 5x zdôrazní. Však dobre jeden raz povedať ok ale načo to každú minútu pripomínať proste chcú byť taký machry ... zapadnúť do skupiny a neviem čo ešte. Takáto pretvárka sa mi nepáči
Dobre, aj ja to hovorievam, ale nie vždy mám jendotku. Ale o to nejde.
Človek si proste myslí, že to až tak dobre nevie. Alebo si skrátka nie je istý. Možno má ten pocit, že si nič nepamatá alebo tak...
Alebo aj keď si sa nič neučil. Učiteľka skúša pred tebou 2 ľudí - tak hádam sa na teba za tú dobu niečo nalepí. Alebo si aj niečo pamatáš z minulej hodiny, ak si aspoň chvíľu dával pozor...
Tak ja napríklad sa vobec neučím, ale známky ZATIAĽ nemám zlé. Tak ako mi to vysvetlíš?
Tiež sa neučím, tiež poviem, že som sa neučila, a tiež málokedy dostanem horšie ako dva.. jednoducho si pamätám, a keď poviem, že som sa to neučila, neklamem. A aj tak si väčšinou myslím, že to neviem.. ale potom ten príval momentálnej vševednosti
@lenkaska1 nie, udivuje ma skor, ze sa niekto dokaze o siestej vecer povznasat nad tym, ze jeho spoluziak/cka povedal, ze sa neucil a dostal jednicku... niet nad to poohovarat spoluziakov este aj s cudzimi ludmi...
ale mne taketo veci, ze bifloska povedala "ja dostanem urcite 5tku, ja to neviem!!!" nedokazali dvihnut tlak, aby som na to musela mysliet dlhsie ako par sekund
Najmä po písomke " Bože, aaah, som to pokašlala, to bude 4. Je to v riti. " A potom šup, dotyčný dostane za 1 najhoršie za 2. (ideálne ak my ostatní máme 4/5
Ja sa tiež skoro ani neučím, maximálne raz prečítam učivo a viem to a nemôžem za to že, si to zapamätám ľahšie ako ostatní.
A ďalšia vec - čo je lepšie ? Mať trochu pocit neistoty, či to mám v písomke dobre a potom sa prekvapiť dobrou známkou, alebo už dopredu tvrdiť že samozrejme že budem mať jednotku a nakoniec dostať horšiu známku ? A keď mám proste taký osobný pocit, že to neviem na 100%, tak asi nebudem každému dookola trepať, že ako dobre to viem, nie?
akože sorry ale napríklad ja sa na niektoré predmety (zápočty) neučím a idem tam s tým že to natipujem podľa logiky a využijem svoju prirodzenú inteligenciu a vždy sa mi to poradí som pokrytec keď poviem spolužiakom že som sa neučila a spravím zápočet? nie som inteligentná
ale verím že tých čo sa učili a neurobili to dokáže fakt nasrať
to su trapne pretvarky..robi sa velky čávo, velice hovori, ze sa nic neucil..a pritom chce len zapadnut do skupiny...a potom ked dostane 1 tak sa velice cuduje "oo ved som nic nevedel"..ale aj ked sa neucis sa da dostat 1, ked dostanes pritimitivne otazky.
tak ja to poznam dobre. kamoska totiz kazdy den flaka vonku s frajerom a ma ciste jednotky. jej to pali. zatial co ja.....pokaslany MONITOR, pred sebou primacky a kazdy den sedim nad knihami a nic neviem. niekomu to proste pali.
nic som pred hodinou neucil a mal som bezne jednotky. prestavka casto krat stacila. uz sa mi aj stalo, ze som sa naucil pocas toho, ako niekto odpovedal, prihlasil a dostal jednotku.
@kika311 mile dievca, neries to. Vazne, cely zivot som mal ciste jednotky a fakt neviem, co z toho. Daj si cas a venuj sa tomu, co Ta skutocne bavi. Napriklad tancuj
ja to milujem! v jednom pripade, na ktory rad spominam, to bolo uzasne spolusediaci stale vravel, ze sa neuci (a veril som mu to) a pritom bolo jasne, ze uz na najblizsich hodinach musi ist odpovedat - ucitelka skusala vzdy len tych, co este nemali znamku a tych bolo v ratane neho uz len zopar. a zrazu ho vyvolala, ja reku no vidis, ty pako, som ti vravel, uc sa aspon cez prestavku...
a typek prisiel ku tabuli, vsetko povedal a dostal jednotku. ked si ku mne sadol povedal, ze jasne, ze sa ucil
Ja sa väčšinou neučím doma, lebo do deviatej robím, takže keď ráno prídem do školy, naozaj som sa nič neučila, a keď sa ma spolusediaca spýta" Vieš / Máš" tak odpoveď NIE je čistá pravda (nemám potrebu to zdôrazňovať)!!! Ale mám veľmi dobrú pamäť, takže sa to stihnem naučiť cez prestávky a prinajhoršom dostanem dvojku, najčastejšie jednotku.
Ja zas nemám rada predsudky, keď každý, kto sa dobre učí, musí byť automaticky bifľoš!!!
@pomponchan Ale ja sa neucim . ja len viem, ako manipulovat . Ale to sa bohuzial tyka vzdy len lokalnych celkov uciva, kiez by to fungovalo aj na maturach ...
Hej, mam taku spoluziacku, ktora sa strasne uci aj doma a aj v skole a vzdy dostane 1 a stale sa tvari ako keby to bolo nejake velke prekvapko... ale tak co uz no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
@1 snob-bohaty.viem co to znamena,ale ma to aj vyznam nafukany to som ako metaforu tu pouzil
a potom mala jednotku!!! a to mi hovorila zakazdym!
šak ja sa tiež neučím a väčšinou mávam jednotky
..a áno, neznášam takých..že z toho ľudia nevyrástli ani na výške..
Človek si proste myslí, že to až tak dobre nevie. Alebo si skrátka nie je istý. Možno má ten pocit, že si nič nepamatá alebo tak...
Alebo aj keď si sa nič neučil. Učiteľka skúša pred tebou 2 ľudí - tak hádam sa na teba za tú dobu niečo nalepí. Alebo si aj niečo pamatáš z minulej hodiny, ak si aspoň chvíľu dával pozor...
Tak ja napríklad sa vobec neučím, ale známky ZATIAĽ nemám zlé. Tak ako mi to vysvetlíš?
@14 trapi ma aj nieco ine
aj keď moc sa neučím ...
Tiež sa neučím, tiež poviem, že som sa neučila, a tiež málokedy dostanem horšie ako dva.. jednoducho si pamätám, a keď poviem, že som sa to neučila, neklamem. A aj tak si väčšinou myslím, že to neviem.. ale potom ten príval momentálnej vševednosti
ale mne taketo veci, ze bifloska povedala "ja dostanem urcite 5tku, ja to neviem!!!" nedokazali dvihnut tlak, aby som na to musela mysliet dlhsie ako par sekund
ale hej, poznám to veľmi dobre, lebo povedať "od 3tej rána som nad tým sedela ale neviem to" a ptom mať skoro plný počet bodov...
"milujem" to neskutočne
A ďalšia vec - čo je lepšie ? Mať trochu pocit neistoty, či to mám v písomke dobre a potom sa prekvapiť dobrou známkou, alebo už dopredu tvrdiť že samozrejme že budem mať jednotku a nakoniec dostať horšiu známku ? A keď mám proste taký osobný pocit, že to neviem na 100%, tak asi nebudem každému dookola trepať, že ako dobre to viem, nie?
a inak, súhlasím s @bettsy
ale verím že tých čo sa učili a neurobili to dokáže fakt nasrať
resp. prirodzena intelgencia
ale vacsinou su to kkti nwm co maju s toho ze povedia ze sa neucili
nic som pred hodinou neucil a mal som bezne jednotky. prestavka casto krat stacila. uz sa mi aj stalo, ze som sa naucil pocas toho, ako niekto odpovedal, prihlasil a dostal jednotku.
@kika311 mile dievca, neries to. Vazne, cely zivot som mal ciste jednotky a fakt neviem, co z toho. Daj si cas a venuj sa tomu, co Ta skutocne bavi. Napriklad tancuj
a typek prisiel ku tabuli, vsetko povedal a dostal jednotku. ked si ku mne sadol povedal, ze jasne, ze sa ucil
Ja zas nemám rada predsudky, keď každý, kto sa dobre učí, musí byť automaticky bifľoš!!!
Ja: ucila si sa?
Ty: nie iba som si to precitala.
Napiseme pisomka.
O tyzden.
Didi: Zidkova 1!
:/