Jediný seriál, ktorý som ako tak pozerala bol Dr.House a vysela som na tom, kým to nezačali dávať každý deň, to už som fakt nemohla kôli nemu byť o šiestej doma, len aby som si ho pozrela.
@krupica -> Ked je to serial ako Smallville tak ked ti ujde diel tak musíš pozerať to @sandy116 -ino "vydeli ste minulý deň"... Nie to ešte ked to tam nieje!
@mm47 -> Ja ti to neberem :d.. Ale je ho už ttrooooošičku dosť
@sandy116 -> Prepáč, že tam není mám rada... To mi nedošlo :!
hm, ani neviem...ale zas vezmi to takto, predstav si, že diel vynecháš a vlastne ti nič neujde, to by bolo podľa mňa horšie, však by to znamenalo, že sa tam za jeden diel nič nestalo, o čom je potom taký seriál? každý diel sám o sebe sa má dať pozerať!
@snehovavlocka -> šiesta seria už ide Ja to nesledujem, ale asi je to nové zase
@anzu -> Hej áno... Ale ked máš ako smallville šesť serií, pričom v každej sa deje to isté, len svet chce zničiť niekto druhý , plus k tomu daju nejakú milostnú zapletku a nejakú superzbraň ...je to čudné
@wordsarejustdropsofrain nie, teraz som to zapla, dávali to už minulý rok a mňa to náhodou baví, možno sú niektoré seriály už potom neskôr nasilu udržiavané, ale kým to nie je pritiahnuté za vlasy, je to fajn. niečo sa podarí, niečo nie. no a vždy lepšie ako telenovely, tam sa nič nedeje 200 častí
@snehovavlocka -> Ale niektoré telenovely sú dobré. S Natáliou Oreiro ->to je moje dectvo ... Alebo Sladká Valentína a takéto. Niektoré sú dobre ... Ale áš pravdu, že niektoré sú až také, že mi je z toho zle
@mm47 -> Words Are Just Drops Of Rain -> . Lenže Birdz nemá velké písmená v nicku
Ha, to ako telenovely? Ved tam je to jedno, ked je to stale o nicom :p Ved uz zo zaciatku je to taky bordel, ze v tom sa nevyzna snad ani sam tvorca A niektore televizie su dokonca schopne pustat tie braky stale dokola, skoro cely den. No fuj.
Veď tak fungujú v podstate všetky sitcomy, že ti kľudne môžu ujsť, lebo sa tam "nič neudeje" a napriek tomu ten diel má zmysel, aj keď v rámci seriálu ako celku nejak nemení pomery a pod. ...
A aj väčšina radových nesitcomových seriálov je robená nie vyslovene na pokračovanie, že je možné si jeden diel nepozrieť a o dôležité nič napriek tomu neprísť
Ak by mal naozaj dobrý seriál, udržujúci si kvalitu naozaj veľa častí a bolo by nutné vidieť každú pre pochopenie kontextu, moc by mi to neprekážalo ...
Seriály väčšinou ťahám, teda povinnosť byť vždy v určitom čase pred telkou nehrozí, čo je v podstate jediným väčším negatívom takejto skupiny seriálov ...
Čo sa týka Smallvillu, keď som kedysi nejakých pár dielov videl, vôbec mi neprekážalo, že som z toho seriálu poznal veľmi málo ...
Ak z toho chceli spraviť strašne napínavú a zapletenú dlhodobú líniu, tak im to proste moc nevyšlo, ten seriál toho má v sebe primálo na to, aby sa ním človek nejak dlhšie zaoberal ...
@tunidlo hej, práve preto, že sitcomy majú väčšinou uzavreté jednotlivé diely, síce niečo na seba nadväzuje, ale jeden diel je jeden príbeh a basta, to ale neberiem, že sa tam "nič nedeje"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ešteže existuje niečo ako online seriály.
ako zvycajne v takych serialoch ukazuju na zaciatku Previously on... takže zvycajne sa to da
@mm47 -> Ja ti to neberem :d.. Ale je ho už ttrooooošičku dosť
@sandy116 -> Prepáč, že tam není mám rada... To mi nedošlo :!
@stormmast3r ja som bola na tom istý čas závislá
@anzu -> Hej áno... Ale ked máš ako smallville šesť serií, pričom v každej sa deje to isté, len svet chce zničiť niekto druhý , plus k tomu daju nejakú milostnú zapletku a nejakú superzbraň ...je to čudné
Neviem este , ale naucim sa
@mm47 -> Words Are Just Drops Of Rain -> . Lenže Birdz nemá velké písmená v nicku
@kosmiclove -> to isté ako snehovejvlocke
ozaj , ja som si vzdy myslel ze som Mm 47 s velkym M
Tak akože .. nevedela som, že tu budem chodiť častejšie
Veď tak fungujú v podstate všetky sitcomy, že ti kľudne môžu ujsť, lebo sa tam "nič neudeje" a napriek tomu ten diel má zmysel, aj keď v rámci seriálu ako celku nejak nemení pomery a pod. ...
A aj väčšina radových nesitcomových seriálov je robená nie vyslovene na pokračovanie, že je možné si jeden diel nepozrieť a o dôležité nič napriek tomu neprísť
Mám rád kvalitné seriály ...
Ak by mal naozaj dobrý seriál, udržujúci si kvalitu naozaj veľa častí a bolo by nutné vidieť každú pre pochopenie kontextu, moc by mi to neprekážalo ...
Seriály väčšinou ťahám, teda povinnosť byť vždy v určitom čase pred telkou nehrozí, čo je v podstate jediným väčším negatívom takejto skupiny seriálov ...
Čo sa týka Smallvillu, keď som kedysi nejakých pár dielov videl, vôbec mi neprekážalo, že som z toho seriálu poznal veľmi málo ...
Ak z toho chceli spraviť strašne napínavú a zapletenú dlhodobú líniu, tak im to proste moc nevyšlo, ten seriál toho má v sebe primálo na to, aby sa ním človek nejak dlhšie zaoberal ...
@tunidlo -> o tom Smallville si to vystihol.. ničím ma nezaujal. Je to každého osobná vec ale mňa vo všeobecnosti akčné filmy nebavia... Takže