@2 podobne... fakt nic ma nedokaze nastvat, aby som z toho salel... to je chore, racej ked ma uz nieco sa snazi nastvat, zachovam sa flegmatickejsie...
@2 ty mi cisto pripadas ako jeden moj spoluziak je biflos,tiez nosi okuliare,je strasne kludny a nic ho nedokaze vytocit a dokonca sa aj trochu podobate nieste nejaka vzdialena rodina?
mno mna hocico nevytoci,ale ked uz sa to niekomu alebo niecomu podari je to dost zle...vacsinou som potom nekontrolovatelne protivna a poviem veci, ktore by som za stavu kludu nepovedala...no naozaj vytocit ma dokazu len ludia na ktorych mi zalezi...a o to je to potom pre obe strany horsie..no slubujem,ze raz ked sa budem volat Gatesova pojdem niekde do Tibetu zharmonizovat svoju emocionalnu cakru a stane sa zo mna lepsi clovek
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa asi budem vrazdit.....vzdy sa viem krotit a udrzat si dobru naladu ale ked sa ma niekto na nete spyta uz milionty krat ci sa hnevam,no nenaserete sa????potom sa odlasim zo vsetkych chatom,ICQ vypnep pocitac vyhrabem jamu na zahrade hodim ho tam aj s telefonom zahrabem a poskacem...a este stale?ale perco sa henvas?nemas naladu?co som spravil/spravila?waaaaaaaa dnes budem vrazdit vazne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov