Aj vy ste hrali na prvom stupni ZŠ hru ,,Malí remeselníci"?
určite si spomínate: My sme malí remeselníci, pochádzame z daleka a naše remeslo sa začína na písmenkooo.....Pamätáte si aj nejaké nezvyčajné povolania, ktoré ste ako deti v tejto hre predvádzali? my sme napríklad s mojím prešibaným spolužiakom hrali ,,sl
So mnou to nikto nechcel hrat, pretoze som si vyberal povolania ako herpetolog, paleontolog a 95% spoluziakov to pomaly nevedeli ani len po mne zopakovat, nie to este uhadnut
nehral som to treba to dohnať, zahral by som si teraz.
teda, raz sme niečo podobné hrali na chate rok-dva dozadu pri ohni pri opekačke, kedy jeden chalan šiel predvádzať remeslo a iba si klakol na zem a ztočil sa do klbka. sme na to pozerali jak puci pár minút, až sme sa vzdali a vysvitlo, že hral "štrúdlu".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a 2 dievčatá raz boli zvonári.. a sme to nevedeli uhádnuť
teda, raz sme niečo podobné hrali na chate rok-dva dozadu pri ohni pri opekačke, kedy jeden chalan šiel predvádzať remeslo a iba si klakol na zem a ztočil sa do klbka. sme na to pozerali jak puci pár minút, až sme sa vzdali a vysvitlo, že hral "štrúdlu".
asi tú hru nepochopil...
My sme to hrávali, ale dávali sme len obyčajné remeslá, povolania
MILUJEM tú hru, ešte aj na strednej sme to hrávali
a často som bola deratizér alebo prostitútka
a inak pamätam ale neviem o tom aby sme tam vymyslali nejake netradicne povolania