Aj vy ste tak milovali jej hudbu? R.I.P. Amy Winehouse
Amy Winehouse sa tak stala v poradí ďaľšou speváčkou, ktorá zomrela ako 27-ročná. Pred ňou to boli legendy ako Jimmi Hendrix, Janis Joplin, Curt Kobain a Jim Morrison.
nie, nemilovala som jej hudbu... v 27 rokoch vyzerala minimálne na 45 a niet sa čomu čudovať, mala taký život ako mala, tak nič iné sa ani čakať nedalo... tak neviem, čo sa z toho robí taká tragédia a všetci sa čudujú
Ako som to už na niekoľko miest napísala - jej pesničky sa mi páčili, mala neskutočný hlas, a jej štýl sa mi páčil v podstate tiež, ale nebudem za ňou smútiť, pretože som ozaj nebola taký fanúšik, ktorý by sa tešil na každý jej nový song. A tiež je to škoda, ale čo sa dalo pri jej životnom štýle čakať, žejo.
@malasimi nie! O môj Bože... Vieš, čo? Kľudne si nájdi ešte niečo ďaľšie, čo mi môžeš vytknúť, v pohode . Ja som jej tvorbu zbožňovala a verila som, že sa raz z tých sračiek dostane,... A to, že ti očividne vadí, že som tu vôbec niečo napísala... OK, trolluj si koľko chceš
mne len vadi naivita niektorych ludi, napriklad aj teba ... ja som jej hudbu moc nepoznala, ani som sa o nu nezaujimala, ale kazdy musel zachytit info v akom stave je ... sak ta musela mat miesto mozgu ciste drogy ... ako mohol niekto veit tomu ze sa zmeni??
Mám doma od nej jej celú publikovanú tvorbu a pár koncertov. Pre mňa je jedna z najzaujímavejších hudobníkov, čo tu boli resp. čo si za ten krátky čas, kt. som na svete pamätám... Určite väčšia kvalita a originalita ako Britney a spolok žien tým smerom...
Tá správa ma zaskočila.
Tak to bola narkomanka, feťáčka. Pila a fajčila. Ale stále to bol človek, kt. tu po sebe niečo zanechal...
podla mena Amy W. som vedela, ze ide o spevacku s nevkusom na obliekanie a o fetacku a ozranku, takisto som vedela, ze nejake pesnicky som od nej pocula, ale ani keby si mi sekerou sekal tak si nespomenem na ani jednu jej pesnicku.
A porovnavat ju s ludmi ako bol Cobain alebo Hendrix je podla mna nemiestne.
@malasimi Neboj, nežijem v bubline. Ako jasné, veď už keď chodila s Petem Dohertym, už vtedy mi bolo jasné, že to s ňou nebude ružové.. No dúfala som...
Chápem rozhorčenie ľudí, že umrie jedna slávna osobnosť a všetci sa idú posrať z toho, pričom si to spôsobila vlastnou vinou a napriek varovaniu lekárov
a že každý má toho plné ústa a že v Nórsku umrelo 98 ľudí
chápem, vážne... aj mne je toho fakt ľúto, že sa deje čo sa deje a že je to hrozné
ale zasa hovoriť "skapala feťáčka, no ta čo teraz" je trochu moc
z toho mi vyplyva ze si bude straasne naivna, ale si ju milovala tak, ze ta to zaslepilo ... v tom druhom pripade len dufam ze sa nevydas jej cestou ... aby sme sa tu o par rokov nebavili o tebe (vies, ked budes mat tych 27 )
nepočúvala som ju ...ale je ťažké sa k tomu vyjadriť na druhej strane mohla si za to z veľkej časti sama,ale bol to takisto ľudský život...takže Rest in Peace
@pretozenemozem@malasimi kvôli tomu, že mám rada jej hudbu som feťák, či na feťákov? Fú ha, tak vy by ste kľudne mohli vymyslieť telenovelu z jedného statusu Máte môj obdiv
ona mala 27? myslela som, že minimálne 37-40... a všetci, ktorých si napísala, zomreli práve kvôli drogám a aj ona.. v podstate si za to môže sama, ale uznávam, že jej je škoda... aj keď sa už v poslednom čase o nej veľmi nehovorilo.. bola to speváčka, ktorá vstúpila do životov určite mnohých ľudí, tak, ako aj ostatný spomenutý... nepočúvala som ju a ani nepočúvam, zo začiatku som ju považovala za celkom fajn speváčku ale nakoniec sa preukázala len ako feťáčka a narkomanka... no, aj napriek tomu R.I.P !
Nemate pravo sudit ju,, ona sama si zvolila svoju cestu zivotom.. a ked sa rozhodla brat drogy tak to bola len jej vec. Ked si nicila telo,,tak len svoje. Skor nez oznacite niekoho ako fetaka,, tak sa pozryte na seba
Amy Winehouse umrela- 1 speváčka, ktorá zomrela príčinou alkoholu a drog
a samozrejme najväčší ohlas získala omámená speváčka. a nie 92 mŕtvych ľudí v norsku a 11 v číne. čož je dosť smutné! nevravím, že ako speváčka bola zlá. hudbu mala naozaj dobrú.
@malasimi myslím, že úplne top to nebude....keďže naposledy to bolo fórum Najväčší počet komentov alebo niečo také........myslím že až na niečo také nemáme ale mne stačí aj toto som totižto veeeeeeeeeeeeeeeeeeeľmi skormná
Ja si myslím, že smrť jednej nadrogovanej speváčky spôsobená jej vlastnou vinou sa nedá porovnať k teroristickému útoku, pri ktorom prišlo o život kopu nevinných a hlavne mladých ľudí... ja len toľko... mohla si za to jedine ona sama... ale tí ľudia ani nevedeli že o pár sekúnd budú mŕtvi...
lebo sa vsetci snazia vyzerat ze ich zaujima co sa deje vo svete ... daj tomu nejaky cas a zabudne sa aj na norsko, aj na cinu aj na vsetko ... btw ... co sa deje v cine??
tiež si myslím že jej smrť nie je až tak moc prekvapujúca pri jej životnom štýle...ale ona si ho sama taký vybrala, čo je škoda, bola podľa mňa veľmi talentovaná a mala úžasný hlas...svojim spôsobom som ju obdivovala a mala rada..ako hovorím-je to škoda,čo už,každý si sám vyberie cestu ktorou chce ísť...ona si vybrala takú...ostatne,nech odpočíva v pokoji
Ach... ani nemôžem čítať celú túto diskusiu... Niektoré komenty sú tu také nechutné...
Dnes ráno som sa prebrala pri správe o 92 mŕtvych v Nórsku... Strašný svet. Chodím ako obarená. Každá z týchto ľudí mal rodinu, priateľov... A Ten pojebaný bastard čo to urobil dostane max. 21 rokov...
Pojebaný svet...
Ale nie je to dôvod byť k sebe lepší? Kešd nevieme či tu zajtra budeme? Či tu budú naši blízky???
A hneď pri prvej príležitosti... poďme to celé zbabrať.
Umrela Amy Winehouse. Mala iba 27. Mala neskutočný talent. Neskutočný. Nájdite si jej uplugged veci. Spievala tak prirodzene akoby iba dýchala... A aj ona bolo niečia dcéra. Úbohé, nešťastné dieťa, ktoré si zbabralo život. Rest In Peace Amy...
...a vy tu útočíte na ľudí, ktorým je jej ľúto, a smútia za jej talentom...
zobralo ma to viac ako smrť jacksona....a hej mala som ju fakt rada.... to čo robila ma celkovo nezaujímalo,ale ako speváčku som ju fakt mala rada....úprimne...
Aj napriek tomu,že som vedela aký životný štýl žije ma toto veľmi prekvapilo..o to viac,že hneď ráno som si len tak pustila jej album a asi o 8hodín čítam na fb,že ju našli mŕtvu..kus šok :/ .. nemôžem povedať,že som ju milovala to nie,ale obdivovala som ju aká je.. a nezvládla to čo je žiaľ obrovská škoda.. samozrejme - môže si za to sama,ale aj tak je mi to ľúto...
Niektoré piesne mala dobré, ale koledovala si o to.
Včera za nami do krčmy prišla kamarátova kamarátka celá v čiernom a uplakaná, tak som sa normálne čudovala, že je schopná po smrti niekoho blízkeho prísť do krčmy (naozaj vyzerala, že je po smrti minimálne súrodenca ). Nakoniec vysvitlo, že ju tak vzala smrť Amy.
Čo sem preboha zaťahujete Nórsko? @depechemode sa pýtala na Amy, nie na Nórsko. Hej, každému je ľúto to, čo sa tam stalo, mne tiež, ale nemusíte to sem zaťahovať. Aby ste boli spokojní, že sa tu rieši Amy a nie Nórsko, založte si diskusiu.
A zaráža ma aj to, ako všetci píšete, že si nič iné nezaslúžila, že sa to dalo čakať. Okej, viem, že nežila najpoctivejší život, ale smrť si nezaslúžila, mala úžasný hlas.
aki ste si vsetci isti, ze si za to mohla sama (tym nechcem povedat, ze si myslim, ze ju zavrazdili, ale proste z minima informacii robite uplne zavery (ach) ) Ani to, ake boli okolnosti toho jej drogovania, urcite neviete (ani ja, ale ja nehodnotim jej smrt, jej vlastny podiel viny na jej smrti a ine veci), ale mudri ste vsetci paradne.
K jej hudbe - poznal som asi len zo 3 songy, aj to len zbezne, celkom v pohode boli.
@stenatko aky je rozdiel medzi nevinnymi a vinnymi ludmi?
@pubertslatinocelny Narážala som na to, že ľudia sú sami strojcom svojho šťastia a zdravia. Hentie decká nemali taký životný štýl ako Amy (možno niektoré hej) a rozhodne si tú smrť nezaslúžili. No, vinný a nevinný je relatívny pojem, ale ak beriem do úvahy to, ako sa človek o seba stará... Amy sa o seba nestarala. Viem, že bulvár občas riadne preháňa, ale i tak je v ňom zasiate zrnko pravdy z ktorého sa ten článok postupne odvíjal. Neverím, že Amy nepila, ani, že nedrogovala...
Ktovie, čo ju k tomu doviedlo a nebudem tu riešiť psychologické postoje, či mala ťažký život, či bola šikanovaná v škole, alebo ju mlátili rodičia. Nikto ju ten alkohol piť nenútil a tiež ju nikto nenútil brať tie drogy. Za svoju smrť si v tomto prípade môže absolútne sama, ako všetci alkoholici. Závislosť je zlá vec a človek má závislému pomáhať, ale sú hranice, keď už si človek povie dosť... a tomu druhému nepomôže, lebo vie, že to nemá cenu.
Hej, všetci tu riešime konšpiračné teórie, ako zomrela, prečo a čo ju vlastne zabilo. Myslím, že nikto sa tu nehrá na múdreho, len tu každý vystavil k tomu svoj názor. Bohužial, Amy sa prezentovala ako alkoholička a preto mám názor taký aký mám.
viete čo znamená RIP??? rest in peace, toto čo sa stvára na facebooku, tu.. tie ohováračky ako si za všetko môže sama ten peace nie je, už to nerozoberajte bože..
mám rada jej hudbu... veľká škoda, že skončila tak ako skončila... bolo to s ňou už dlhodobo zlé, ale vždy som nejak verila, že sa dá dokopy :/... čo už...
Áno, milovala som ju. jej hudbu, jej hlas. Milovala som, ako sa tisíckrát postavila zo zeme,. Milovala som ako milovala. Milovala som, ako na koncertoch prestupovala z nôžky na nôžku. A áno, teraz sa tu do mňa všetci pustite. Ved dobre. Len nezabudnit,e že som nikd ynepovedala, že si za svoju smrť nemôže!
@depechemode Ja som miloval jej hudbu, štýl, osobnosť. Miloval som ju.
Nikdy nezabudnem na to keď som sa dozvedel, že umrela, mal som zimomriavky po celom tele. A včera znova, púšťal som si jej duet s Tonym Bennetom. Mám zimomriavky zakaždým keď ju počúvam. Bola najlepšou speváčkou akú som poznal. Napísal som o nej článok ak sa ti chce,mam ho v blogu predposledny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
164 komentov
Amy si za to mohla sama a bodka. Nepriala som si jej smrť, ale ani ju nemienim ľutovať a celý večer krochkať nad jej smrťou, hoci mala dobré pesničky.
Ale inač dobre jej tak keď mala rada čiary pod nosom
cize ked spacham samovrazdu v 27 tak budem slavna a budu ma prirovnavat k nim?? tak to uz hej ...
no, neobľubovala som ju, ale takáto skorá smrť ma vždy dostane :/ a inak, ja som si tiež myslela, že musí mať minimálne 35-40.
Otrasna spevacka=nebude mi vobec chybat.
mne len vadi naivita niektorych ludi, napriklad aj teba ... ja som jej hudbu moc nepoznala, ani som sa o nu nezaujimala, ale kazdy musel zachytit info v akom stave je ... sak ta musela mat miesto mozgu ciste drogy ... ako mohol niekto veit tomu ze sa zmeni??
Tá správa ma zaskočila.
Tak to bola narkomanka, feťáčka. Pila a fajčila. Ale stále to bol človek, kt. tu po sebe niečo zanechal...
o tom, ze zomrelo vyse 90 ludi v norsku po tom ako niekomu preskocilo ani veta.
urcite si priority
A porovnavat ju s ludmi ako bol Cobain alebo Hendrix je podla mna nemiestne.
kto ja, ci depechemode??
a že každý má toho plné ústa a že v Nórsku umrelo 98 ľudí
chápem, vážne... aj mne je toho fakt ľúto, že sa deje čo sa deje a že je to hrozné
ale zasa hovoriť "skapala feťáčka, no ta čo teraz" je trochu moc
z toho mi vyplyva ze si bude straasne naivna, ale si ju milovala tak, ze ta to zaslepilo ... v tom druhom pripade len dufam ze sa nevydas jej cestou ... aby sme sa tu o par rokov nebavili o tebe (vies, ked budes mat tych 27 )
skor optimista ci?? ... nevadi ... sak kazdy mame nieco v co dufame
nj ale ona už nemá (ach)
jaaaj ... uz som si vsimla
nebooooj najde si nekoho ineho s prefetovanym mozgom
sak prave napriklad aj ten bezdomovec co mi pravidelne prespava pod oknom aj ked je pravda ze ten frci na (vraj) vine ale tak zmena je zivot
@depechemode nikde som si nevšimla, žeby sme tvrdili že si na feťákov alebo feťáčky....
nikto ta tu neobvinuje ze si fetak ... len mas rada hudbu od fetacky, ktora sa prefetovala ... tak by si si mala najst nekoho, kto este nehnije
jasneee to bude mat uspech ... prekoname aj seherezadu dik za namet @depechemode
zarobime tazke prachy ... to sa mi luubi
nahodou lady gaga ma styl ... a zjavne uz aj noveho fanusika
@malasimi aj mne! už si to predstavujem
ani tomu nie je dlho a hovorilo sa tu o drogách ako pomoci....
k nej len toľko - škoda jej, mala výnimočný hlas
tak aj hniloby maju neco do seba ... nahodou gaga sa niekedy da ... ale fakt len niekedy ... aj ked jej styl milujem
@pretozenemozem
ty uz zhanas aj hercov??
vsimam
@depechemode
mne pride ako blazon a to sa mi na nej paci
my sme sa zjavne nasli vo viacerych veciach
len tak btw, toto ma byt diskusia o amy, ne o lady gaga ale nevadiii
a nevadí diskusia žije len vďaka našim "duchaprítomným" komentom
podstatne je ze vobec zije o duchaplnosti komentov radsej pomlcme
Veď počkaj ešte to bude v topke!
nooo tak pisme topku musime dat
vlak sa vykoľajil v Číne - 11 mŕtvych
Amy Winehouse umrela- 1 speváčka, ktorá zomrela príčinou alkoholu a drog
a samozrejme najväčší ohlas získala omámená speváčka. a nie 92 mŕtvych ľudí v norsku a 11 v číne. čož je dosť smutné! nevravím, že ako speváčka bola zlá. hudbu mala naozaj dobrú.
ja sa uspokojit s druhym top to by sme dat mohli uz sme tretie odspodu
teda nie my ale @depechemode môže nám ďakovať
treba prekonat este par uchylnych diskusii a sme tam inak dost ma dostavaju komenty niektorych ludi tu tak random cez nasu diskusiu
ja sa bavim az moc dobre
A pre ostatných...nemyslíte si, že riešiť už po niekoho smrti aký bol je maximálne neľudské???
nejsme tretie sme v novych, ne v topoch tez som sa potesila neuspesne
jaaaaaj uz vidim ja som to kukala na hlavnej stranke inak tych komentov je tu uz dost vela nez to clovek prerolluje ma co robit
yeeees je to tam
Toto fórum sa nevolá Najväčšia tragédia dňa, alebo Kydáme na Amy Winehouse...
:/
tak aspon na dialku ... HUUUUUG
@depechemode
lebo sa vsetci snazia vyzerat ze ich zaujima co sa deje vo svete ... daj tomu nejaky cas a zabudne sa aj na norsko, aj na cinu aj na vsetko ... btw ... co sa deje v cine??
Pre mňa bola výnimočnou už len preto, že sa dala cestou soulu, R&B a jazzu.
Navždy aj takou zostane.
A zajtra si dáme spomienkový večer @alchemille
som rada ze nejsom jedina ktora je neinformovana
» www.lyricsmania.com/rehab_lyrics_am...
vzor aký dnešná mládež potrebovala, budem ctiť jej pamiatku, nech nám je jej životný štýl predlohou....
Dnes ráno som sa prebrala pri správe o 92 mŕtvych v Nórsku... Strašný svet. Chodím ako obarená. Každá z týchto ľudí mal rodinu, priateľov... A Ten pojebaný bastard čo to urobil dostane max. 21 rokov...
Pojebaný svet...
Ale nie je to dôvod byť k sebe lepší? Kešd nevieme či tu zajtra budeme? Či tu budú naši blízky???
A hneď pri prvej príležitosti... poďme to celé zbabrať.
Umrela Amy Winehouse. Mala iba 27. Mala neskutočný talent. Neskutočný. Nájdite si jej uplugged veci. Spievala tak prirodzene akoby iba dýchala... A aj ona bolo niečia dcéra. Úbohé, nešťastné dieťa, ktoré si zbabralo život. Rest In Peace Amy...
...a vy tu útočíte na ľudí, ktorým je jej ľúto, a smútia za jej talentom...
Včera za nami do krčmy prišla kamarátova kamarátka celá v čiernom a uplakaná, tak som sa normálne čudovala, že je schopná po smrti niekoho blízkeho prísť do krčmy (naozaj vyzerala, že je po smrti minimálne súrodenca ). Nakoniec vysvitlo, že ju tak vzala smrť Amy.
A zaráža ma aj to, ako všetci píšete, že si nič iné nezaslúžila, že sa to dalo čakať. Okej, viem, že nežila najpoctivejší život, ale smrť si nezaslúžila, mala úžasný hlas.
včera mi ju playlist vkuse hádzal v rámci náhodného poradia.až večer mi došlo prečo asi
K jej hudbe - poznal som asi len zo 3 songy, aj to len zbezne, celkom v pohode boli.
@stenatko aky je rozdiel medzi nevinnymi a vinnymi ludmi?
Ktovie, čo ju k tomu doviedlo a nebudem tu riešiť psychologické postoje, či mala ťažký život, či bola šikanovaná v škole, alebo ju mlátili rodičia. Nikto ju ten alkohol piť nenútil a tiež ju nikto nenútil brať tie drogy. Za svoju smrť si v tomto prípade môže absolútne sama, ako všetci alkoholici. Závislosť je zlá vec a človek má závislému pomáhať, ale sú hranice, keď už si človek povie dosť... a tomu druhému nepomôže, lebo vie, že to nemá cenu.
Hej, všetci tu riešime konšpiračné teórie, ako zomrela, prečo a čo ju vlastne zabilo. Myslím, že nikto sa tu nehrá na múdreho, len tu každý vystavil k tomu svoj názor. Bohužial, Amy sa prezentovala ako alkoholička a preto mám názor taký aký mám.
RIP
ale ak by umrela aspoň o rok staršia, stavím sa, že by tvrdili, že to bola prirodzená smrť
Jackson a Amy říká: Michale, to je od tebe hezký, že jsi mě přišel
přivítat, to je určitě tím, že jsem byla tak dobrá zpěvačka jako ty.
A Michael říká sv. Petrovi: "Co to je za fetku s koňskou hlavou?
A vůbec, kde sou ty norský děti co si mi sliboval ?!?"
"Po smrti Amy W. zasáhla hudební svět další smutná zpráva. Dnes ráno byl ve svém bytě nalezen živý Justin Bieber, okolnosti zatím neznámé..."
a dalši citat
"Celý svet odsudzuje ľudí čo berú drogy a chlastajú. Keď zomrie speváčka, čo berie drogy a chlastá, tak celý svet smúti. Nezdá sa vám to zvláštne?"
-"Zdá. Ale ja ju mám v /dev/null..."
Amy je feťáčka .. teda bola.. nič viac...! Koniec bodka . a aj dve bodky kludne . .
Nikdy nezabudnem na to keď som sa dozvedel, že umrela, mal som zimomriavky po celom tele. A včera znova, púšťal som si jej duet s Tonym Bennetom. Mám zimomriavky zakaždým keď ju počúvam. Bola najlepšou speváčkou akú som poznal. Napísal som o nej článok ak sa ti chce,mam ho v blogu predposledny.