Neviem...asi som blond.. ale vôbec sa neviem orientovať na niektorých stránkach vysokých škôl tie informácie ktoré ma zaujímajú tak tam vôbec nie sú Mám taký pocit že vôbec nepatrím na vysokú školu... keď som už debil len z obyčajnej stránk
Tak ja sa toho obávam nejak-tohoto zmätku..tak to každý deň odkladám..ale vieš čo-existuje taká knižka, že Kam na vysokú školu-a tam sú všetky potrebné informácie čo potrebuješ aj do prihlášky napísať o tej danej škole..
ďakujem...už som si myslela že som fakt debil.. ale som rada že na tom nie som len ja tak zle.. snáď to nejak poriešim ano tú knihu som videla má ju moja spolužiačka už som sa do nej pozerala ale vtedy som chcela ešte inú školu a teraz chcem zas inú..asi si ju od nej požičiam..
@Lachance to je skrz to že na vš je to také blbo spravené celé... mne kým došlo že ako to vôbec funguje mi tiež dlho trvalo bo najprv máš školu, potom fakultu, potom katedru a v rámci katedry ešte odbor... vždy to musíš ísť takto pekne poporade, alebo skús hľadať info na portalvs.sk , tam je to prehľadnejšie...
nie si debil,debili sú tí čo robia tie stránky,pretože sú stršne neprehľadné a ťažko sa tam orientuje a ani mi nepripomínaj,čo som sa natápila kým som vyplnila elektronickú prihlášku,ešte ccheli aby som sa aj zaregistrovaal na ich stránku a to tam ešte ani nechoím na tú školu
... @Tomice27@Johnny89 bola som už aj na tom portal vs a tiež je to od veci buď tam je ešte niečo v roku 2008/2009 alebo majú prázdnu kolonku a nič tam nie je..alebo dokonca na stránke školy je toho viac než na stránke vs a najviac ma pobavilo keď som videla pod sebou tri rovnaké odkazy na tri rovnaké stránky.. nenašla som medzi nimi ani jeden rozdiel.. ja už normálne nemôžem na to pozerať lebo mi hrabe z toho.... už nemám nervy na to...
Prihlsky? Uprimnu sustrast....Ja mam doteraz tiky z tych terminov, prihlasok, informacii, popllatkov za prihlasky....bol to horor, stalo ma to kopu nervov....hadam to uz nikdy nezazijem zas..
Najhoršie čo som videl boli stránky Žilinskej univerzity (pozor, LEN univerzity!!! Taká strojnícka fakulta je na tom dobre) a Materiálovo-technologickej fakulty STU, teda, celá STU má o ničom stránky, ale keď sa chce, všetko ide
áno robí, ešte väčšie problémy ako minulý rok vtedy som mal na to aspoň knižku.. Ale najhoršie je vybrať si to správne a už vobec to že každá prihláška niečo stojí a niekedy sa ani nedozvieš či ten daný odbor vôbec otvoria.. a to nehovorím o skrytej hrozbe straty akreditácie
avšak častokrat su v tej prirucke zle informacie naprikald ja ked som si posielal prihlasku tak v prirucke bola jedna suma a na stranke ina suma.. takze vzdy plati to, co je na stranke..
ono vseobecne sa v tom musis poriadne vrtat a hladat a ukladat stranky..a ked nieco nenajdes, proste si napis na studijne
Presne rovnaky problem riesim ja teraz. Vela VS ma weby uplne na nic...doteraz som si myslel, ze som len ja taky retardovany, ze sa neviem orientovat na ich strankach
Prave pozeram, ze na UPJS prijmaju absolventov SOŠ na zaklade Narod. Zrov. skusiek (NZS)...to si zo mna robia srandu?? Na Karlovu univerzitu obor Fyzika netreba uvadzat znamky z predmetov ani maturit a ani prijmacky netreba robit...Ked treba NZS potom na jaku picu maturujem z Mat. a Fyz.??? a vseobecne naco mi je potom maturita?? Zrazu sa UPJS tvari ako nejaka z TOP 100 najlepsich univerzit na svete WTF?? Minuly sk. rok to este nebolo..system o nicom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Preto je najlepšie ísť na DOD tej ktorej školy a popýtať sa všetko, čo potrebuješ... Lebo na hento treba fakt niekedy asi maturitu
hlavne žiadne zbytočné stresy. ak máš nejaký zásadný problém, volaj na študijné alebo na katedru.
P.S. a to som blondínka
ono vseobecne sa v tom musis poriadne vrtat a hladat a ukladat stranky..a ked nieco nenajdes, proste si napis na studijne
Prave pozeram, ze na UPJS prijmaju absolventov SOŠ na zaklade Narod. Zrov. skusiek (NZS)...to si zo mna robia srandu?? Na Karlovu univerzitu obor Fyzika netreba uvadzat znamky z predmetov ani maturit a ani prijmacky netreba robit...Ked treba NZS potom na jaku picu maturujem z Mat. a Fyz.??? a vseobecne naco mi je potom maturita?? Zrazu sa UPJS tvari ako nejaka z TOP 100 najlepsich univerzit na svete WTF?? Minuly sk. rok to este nebolo..system o nicom