to video som videla už veľmi dávno a aj slzy vyšli aj keď sa napr. prasiat bojím, aj keď jem ich mäso ... mrzí ma, že práve takto sa k tomu mäsu človek dopracuje
@ragdoll To je relativne ak sa na to pozerame len z hladiska bolesti.
Zviera nema psychiku.
U cloveka dlhodoba sikana moze predstavovat peklo ma zemi, z ktoreho sa uz nikdy nedostane aj po jej pripadnom vyrieseni.
A starat sa o blaho nejakych zvierat tak fanaticky, ako je to dnes v mode je uz chore, ked existuju problemy ovela vaznejsieho charakteru.
Clovek > pes a nech si tvrdi opak kto chce je mi to jedno.
A sloboda zvierat by sa nemala volat Sloboda zvierat ale skor Organizacia za prava milych , peknych, zlatuckych huntatych zvieratiek. To by bolo totiz jej prave nefalsovane meno.
Len psikov a macicky si hyckate.... preco asi je vam ich tak luto.
@hluzar ja som jedna z tých ktorým nie je ľahostajný žiadny život vrátane pavúka...na rozdiel od väčšiny ľudí na zemi si nemyslím že my sme niečo viac a že naše životy sú dôležitejšie....
nechcem sa absolútne hádať ale vravíš že zviera nemá psychiku veď to je nezmysel zviera si takisto zapamätá keď mu niekto ubližoval ako príklad môžem dať napríklad nejakého utýraného psa ktorý sa aj po rokoch bojí človeka a len veľmi ťažko si vie u neho človek získať dôveru myslím že to o niečom hovorí... samozrejme tvoj názor ti neberiem .
to je zlý sen tie videá. Potom jeme hocjaké svinstvo, pretože sa nedá určite porovnať keď si niekto domá také prasiatko vychová a stará sa o to, ako keď ich bezcitne ženú na pás. A tí rákosníci, najnechutnejší národ, aj kmene odrezané od civilizácie sú viac pri zmysloch ako oni.
A to sa tu bavíme o týraní zvierat, ale poklikajte si na videá, kde režú ľudom končatiny a podobne... ani neviem ako by som sa mal k tomuto vyjadriť, ani si tie videá neviem pozrieť v celku čo ma napína. Takých ľudí do plynu.
čo si o tom asi môže myslieť normálny človek... video som radšej nepustila, podľa názvu si viem predstaviť, čo sa tam bude diať a nemám chuť si pokaziť večer
ano, neznášam tých pseudoaktivistov, ktorí sa do toho hovno rozumejú a budú pindať do polnohospodárstva... či neznášam polnohospodárov? niee tých mám rád, vďaka nim žijeme
@hluzar mas pravdu ale ked tam je zdochli malo prasaťa a nezoberúju stade tak to co je..... my doma tiež chovame prasa nijako sa oň nestarame slamu aby malo vzime vykydať, dať žrať. Ale niektorý ochranáry zvierat to fakt preháňajú napr: maly sme v škole diskusiu o týraní zvierat a keď som povedal že som zabil vzduchovkou škorca (nielen jedného) tak pomne pozeraly tak ako keby som zabil človeka.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Zviera nema psychiku.
U cloveka dlhodoba sikana moze predstavovat peklo ma zemi, z ktoreho sa uz nikdy nedostane aj po jej pripadnom vyrieseni.
A starat sa o blaho nejakych zvierat tak fanaticky, ako je to dnes v mode je uz chore, ked existuju problemy ovela vaznejsieho charakteru.
Clovek > pes a nech si tvrdi opak kto chce je mi to jedno.
A sloboda zvierat by sa nemala volat Sloboda zvierat ale skor Organizacia za prava milych , peknych, zlatuckych huntatych zvieratiek. To by bolo totiz jej prave nefalsovane meno.
Len psikov a macicky si hyckate.... preco asi je vam ich tak luto.
Zabit pavuka nie je problem.
nechcem sa absolútne hádať ale vravíš že zviera nemá psychiku veď to je nezmysel zviera si takisto zapamätá keď mu niekto ubližoval ako príklad môžem dať napríklad nejakého utýraného psa ktorý sa aj po rokoch bojí človeka a len veľmi ťažko si vie u neho človek získať dôveru myslím že to o niečom hovorí... samozrejme tvoj názor ti neberiem .
» cafe.loveme.cz/video/cinska-fa...
a toto
» www.zvraceny.cz/video/14734-vel...
ale pochybujem ze najdes odvahu dopozerat prve video netoz si pustat druhe...
A to sa tu bavíme o týraní zvierat, ale poklikajte si na videá, kde režú ľudom končatiny a podobne... ani neviem ako by som sa mal k tomuto vyjadriť, ani si tie videá neviem pozrieť v celku čo ma napína. Takých ľudí do plynu.
» www.pes-blavak.wbl.sk/...
» www.pes-blavak.wbl.sk/... Cennik.html
hotel pre psov absolutna ko**na