Lebo ja hej...neviem ja mám v noci nejaké druhé myslenie alebo čo... V noci alebo večer (teda keď nespím) myslím na totálne kraviny a cez deň mi to príde totálne jeblé... to aj vy ste taký aspoň občas, či to len ja som debil??? k
Áno , ak neviem spať tak na rôzne kraviny typu že čo budem robiť zajtra ... ale aj na hlúpšie a morbídnejšie veci ... ale ak sa mi na to nechce myslieť tak si pustím hudbu
Pri zaspavani si prebehnem cely den, rozmyslam, co by bolo, keby som to a to urobil inak, alebo povedal nieco inak, alebo povedal, co som nepovedal.....
Nie preto , ze by ma trapilo nieco, co som urobil v ten den, ale len pre to zvazovanie roznych alternativnych verzii toho dna a popritom zaspim. Do 10,15 minut.
Hahah, obcas hned zachrapem ale ak ne tak uvazujem vazne nad chujovinami ako napriklad, ze preco mi po izbe poletuju biele tiene, kto to vonku zas zavija(aj ked tam nikto neni lebo to tu je vymrete, iba les akurat tak) a este, ze co budem robit zajtra... Nic zaujimave ale tak neni to normalne
ja vacsinu noci nespim...jednoducho mi to netreba..a ked ej v byte ticho a jediny zvuk ktory pocujem je len tikanie hodin.... i am just kidding....to ze nespim je pravda....stale rozmyslam nad tym preco su motyle lietajuce a same take podobne debiliny...napr preco nie som delfin..alebo preco moja sestra nie je hclapec a potom si poviem ze by to nebola sestra ale brat ...CHRRRR
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Nie preto , ze by ma trapilo nieco, co som urobil v ten den, ale len pre to zvazovanie roznych alternativnych verzii toho dna a popritom zaspim. Do 10,15 minut.