Ja poznam ciganku blondinku s modrimi ocami s bielou pletou a dokonca slusnu, a chodi s gadzom, teda s jednym z nas, a je to moja dobra kamoska zo skoly.
Nikdy! smradlaví hnusní špinaví psi... NIESOM RASISTA! ja nemožem zato že tie zveri, ktore v živote nepracovali a všetko dostavaju zadarmo maju tmavšiu pokožku.. svine..
kedy konečne zmiznú tie predsudky? kvôli takýmto veciam vznikajú občianske, etnické a náboženské vojny...čo ked ste teraz vytvorili diskusiu, v bangladéši si to prečítajú a zajtra máme nad hlavou atómovku
ako to tu tak čítam tak vas chápem...musim sa priznat som romka...aj ked na to nevyzeram...som zo slusnej rodiny...a necitim sa ako romka...lebo som nevyrastla v osade, umývam sa, chodim slusne oblecena..a ked to mam tak povedat poznam ludi co sa obliekaju 100krat horsie ako ja...a dokonca smrdia...a keby som to nepovedala kamoskam tak by to ani nevedeli...myslite si co chcete...ja tiez nemam rada tych spinavych osadnikov...ked vidim ako ziju...co robia zo svojimi detmi...nic nerobia a dostavaju tazke peniaze a taku podporu od statu aku si ja mozem iba v sne predstavit...dostanu dom zadarmo a znicia ho..moji rodicia postavili dom, ale tvrdo dreli, aby nieco mali...aby mne a mojim sestram zanechali...Som rómka, ale nie som nou..Ja som gadzi!!!..troska hnusne povedane...dokonca chodim na vysku...to je asi vsetko...sorry za taky dllllllhokansky koment..ale inac to neslo...to je asi vsetko.
@0@Peto11 - tak v prvom rade body plus za podľa mňa absolútne skvelú otázku
a čo sa týka odpovede, tak neviem... myslím si že áno, ale ešte som sa nestretol s nikým na kom by som si mohol overiť že keď sympatie sú, či tam začnú pracovať nejaké bloky z predsudkov, alebo či to normálne iide...
Ono je to divne,lebo ved predsa, vsetci sme si rovni...a niesom rasista,ale asi by som to tiez nedokazala...Zo vsetkych tych farebne odlisnych by som to dokazala asi len s cernochom,alebo mulatom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
108 komentov
S nou by som mozno aj chodil, keby bola volna.
Keby boli sympatie a bol by slušný, tak nevidím dôvod prečo nie...
a čo sa týka odpovede, tak neviem... myslím si že áno, ale ešte som sa nestretol s nikým na kom by som si mohol overiť že keď sympatie sú, či tam začnú pracovať nejaké bloky z predsudkov, alebo či to normálne iide...
dušan hanák