ked sa povie brigada predstavujem si ze za nejaku financnu odmenu... a este ked sa da pomoct zivotnemu prostrediu tak to .... zabite 2 muchy jednou ranou ...
A ta odmena by musela byt umerna vykonanej praci..ale raz som s kamaratkou upratala hulicke miesto metlami ktore sme vyrobili zo stomov a vyzametali tam kus lesa a vsetky plasty a bordel sme narvali do3 obrovskych pytlov na odpad az kym neprisla taka ciganska pica a nerozjebala to na povodne miesto
už sa konala a ja som sa nezúčastnila ale inak by som šla, len tentoraz to malo iný dôvod. A štve ma, že MY máme upratovať po cigánoch, čo robia hlavne bordel...
@fxx tiez si myslim typické slovenské myslenie! ................ a tiez si myslim ze by ludom neuskodilo triedit odpadky a nehadzat vsetko len tak po zemi...existuju aj smetiaky...predsa len robime to pre seba a pre nas zivot,nasu zem....
Nie, pretoze urcite osoby, zdruzenia, spolocnosti a skupiny si tak vytvaraju reklamu a dobru karmu ... a ta cistota miesta a pomoc prirode v skutocnosti nikoho nezaujima ... a takej saskarne sa zucastnovat ja nebudem!
Pomaham prirode a prostrediu v ktorom zijem inak ... bez reklam, bez letacikov, bez odmien, bez medii a bez uznania spolocnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Pomaham prirode a prostrediu v ktorom zijem inak ... bez reklam, bez letacikov, bez odmien, bez medii a bez uznania spolocnosti.