kks, toto si ale dala dilemu..asi najlepšia téma čo mi bude dlho vŕtať v hlave . neni sú nejaké iné možnosti? chcel by som ju odkliať..ale takto? ach...ešte porozmýšľam. @b to nemôžeš myslieť vážne..toto nijééé
neviem čo bereš ale mohla by si napísať ako sa to volá a kde sa to dá kupiť, lebo stav v ktorom človeka napadne takato ******** by asi stal za vyskušanie
@burble máme asi rozdielne pohľady, ty by si si ľahla a hotovo. čož je vpodstate prekusnuteľné.. nejak.
ale ja by som musel reálne niečo robiť, aktivitu ozaj
no..záleží mi na ľuďoch, asi jedeine že by som si navodil chlastom a veľa drogami čiastočnú lobotómiu.
@wolskeoko tak v tomto náramne realistickom scenári by som učinila také rozhodnutie, že by som prijala výsledok dohody dvoch ľudí, ktorých sa to oboch bytostne týka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
rozmýšľam, že niekedy si budem robiť zoznam takýchto birdzo fór a keď budem smutná, tak si ich pozriem kks
to ako moze niekomu toto napadnut
@b to nemôžeš myslieť vážne..toto nijééé
zajtra keď budem pod parou dojdem volačo vymyslieť
@6 to zaklincoval,
inak neviem sa rozhodnut! idem este dlho dumat
Nechala by som ich asi rozhodnúť to medzi sebou, a strašne by som sa opila.
???
Nu nasiel by som si novu frajerku a tej starej by som samozrejme podakoval za nove a hlavne mladsie telo pre matku.
@narazuvzdornaa casto nechavas inych ludi rozhodnut sa za teba s kym sa vyspis?
ale ja by som musel reálne niečo robiť, aktivitu ozaj
no..záleží mi na ľuďoch, asi jedeine že by som si navodil chlastom a veľa drogami čiastočnú lobotómiu.