ja by som inak volila @paulieevans ale ked ona je sebecka a voli seba, tak ja idem volit druheho rovnako vhodneho cloveka cize mna. mne davajte HLASY nie paulie!!!
ale napisem aspon program.
1. Za kazdu birc vegan nevegan hadku by bol trest
2. Ludia s hroznym obocim by dostavali kurzy zadarmo
3. Namiesto dane by ste mi odvadzali zatulane macky
4. Kto by bol zly, toho by zjedli moje macky
5. A kto by bol dobry, ten by mal zadarmo cokoladu
6. Slubujem zvysenie miery swagu
7. Birc by sa opravil (nejako)
8. Kto ma bude volit, tomu nedam ( @PS102 )
Zeny birdzu a aj ostatne zeny nemaju v politike co hladat, pekne to vidno aj v predvolebnych anketach, kde kazdy tyzden pravidelne menia svoje politicke presvedcenie. V tejto prefeminizovanej dobe zastavaju aj vyznamne pozicie, ale su to len babky. Taktiez sa do politiky nehodia preto, lebo cim viac kricia, tym viac pištia
@sob3k Každý birdzák odomňa dostane bočku na čelíčko, všetky pamiatky a budovy v historických centrách premalujem na rúžovo, všetci budú húliť , aj dedkovia a babičky a Kotlebu zafarbím v noci na cigáňa a sa zabije. Zruším slobodný vysielač a rusofilov pošlem do Ameriky a do každej rodiny pôjde jedna mačička, tam kde sú alergici, tam pôjde bezsrstá sphynxka a ten kto má BIRDZ bude mať vo voľbách 100 hlasov miesto jedného.
@alohomora ak budeš môj jediný volič, môžem tomu kľudne prispôsobiť program a zmeniť to
keď som ešte často chodila na birdz, dva základné charakterové znaky, podľa ktorých ma tu ľudia identifikovali, bola moja láska k westernu a panický strach z masáží
Chcel som dať @narazuvzdornaa , kým sa v poslednej chvíli nevytasila s bodom ohľadom povinnej maturity z matematiky, v čom sa s ňou bytostne rozchádzam!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale napisem aspon program.
1. Za kazdu birc vegan nevegan hadku by bol trest
2. Ludia s hroznym obocim by dostavali kurzy zadarmo
3. Namiesto dane by ste mi odvadzali zatulane macky
4. Kto by bol zly, toho by zjedli moje macky
5. A kto by bol dobry, ten by mal zadarmo cokoladu
6. Slubujem zvysenie miery swagu
7. Birc by sa opravil (nejako)
8. Kto ma bude volit, tomu nedam ( @PS102 )
Strasny suboj v mojej hlave, nolen daco naslubujte
keď som ešte často chodila na birdz, dva základné charakterové znaky, podľa ktorých ma tu ľudia identifikovali, bola moja láska k westernu a panický strach z masáží