Asi ano ale asi skor keby som siel sam a dlhsiu trasu
Ak by clovek vyzeral kultivovane seriozny stopar tak preco nie aj by som rad pokecal cestou
Raz mozno ja budem stopovat a potrebovat tento druh pomoci
ja už to aj mám vymyslené. vždy budem mať pre nich vychladené lahváče, nejaké sladkosti, budem ich núkať cigami a ak budú mať čas, vezmem ich na kafé :3
raz som zastavil pri aute kde vodič stopoval a potreboval pomoc, no a nasledujúcich 6 hodín som strávil na polícii. To auto bolo kradnuté
Tak ale aj po tomto zážitku sem tam zastavím
fuha tazko povedat ja som bol hrozne vdacny ked nam zastavili ked sme mali pred sebou este 5 kilometrov chodze v noci a z nakladom ale zas vypytal si 10 euro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ak by clovek vyzeral kultivovane seriozny stopar tak preco nie aj by som rad pokecal cestou
Raz mozno ja budem stopovat a potrebovat tento druh pomoci
Ale naposledy som brala dve dámy do hôr, keď som šla. A prežila som
Ale asi by som aj zastavila niekedy na ceste. Keby bolo svetlo, nebol/a by dotyčný/á napitý/á a vyzerali sympatický.
No ale poväčšine nezastavujem, predsa len je to moja zodpovednosť a čo ak sa niečo stane? Ja budem za nich platiť, nie oni.
ale moj frajer každému zastaví a každého zoberie :ehm:
@shifty23 smer Zlaté Moravce z Nitry
alebo nie, keď tak nad tým premýšľam, samé luciferské zvodidlá máš v ponuke .D
Tak ale aj po tomto zážitku sem tam zastavím