no chcela by som byt aspon o trosku vyssia a mat dlhsie nohy...ale zas mi vsetci hovoria ze je to zlate byt taky maly ale nechcem kruhy pod ocami ktore som zdedila a nezmiznu ani keby co
ja asi bruxo keby bolo troxu pewnejšie neurazila by osm sa a ptom ete zuby lebo su kriwe ale to si už ani neuwedomujem a možno niekedy celu hlawa ale inač som spokojna taka aka som
ten zadocek (5) ma pobavil ozaj ze velmi fakt a moc
mozno nejake decentne upravy by som spravila ale ziadne drasticke menenie by som nerobila... mozno tak par kil dole.. ale zeby som sa nejak extra stazovala eeee
ya by som cela wedieth preco sa thk wsethci sthazuyethe sak kazdy clowek ye swoyim wyzorom wynimocny niktho neni dokonaly awe kazdy ye wynimocny berthe tho thaktho!..nepodcenuythe sa!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
moj zadok...je maly a secki gate padaju
moj pupok...chyba tam piercing
moje wlasy...ouu shit..stem černo zelene...
moje nechty..teda nechty nemam chcem..
a už nefim ani
daj ich sem ked ich nechces ...
mozno nejake decentne upravy by som spravila ale ziadne drasticke menenie by som nerobila... mozno tak par kil dole.. ale zeby som sa nejak extra stazovala eeee
-moje velké stehná
-môj krivý nos
-môj krivý zub (ale už nosím strojček
-a trochu by som si zväčšila "hrud"
-a zmenšila vysoké čelo
-a nechcem také chlpaté ruky
ale za to:...
-mam rada moje bruško,
-a ani cez pubertu som nemala žiadne akné čiže pleť mam v pohode.
-a strašne sa mi pačia moje palce na nohach
-a aj s mojimi ušami som spokojná